The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Aggódnunk kéne a Black Ops 4 -ért?

| Orte

A Treyarch cég komoly kritikákat kapott a rajongóktól, amiatt, hogy mennyire el van hanyagolva a Call of Duty Black Ops 4 frissítése. Hogy miért éppen most kezd el kiborulni a bili annak nagy valószínűséggel az új Apex Legends nevű játék startolása az oka, de már korábban is sokszor hasonlították a Battle Royal mód hiányosságait ilyen téren például a Fortnite heti/2 heti folyamatos frissítéseihez.

Pamaj és még sok más közösségi influencer (Influance = befolyás) szeretnék ha a cég kicsit felpörgetné magát és neki állna a sűrűbb tartalom gyártásnak és frissítéseknek, hogy a játék megtartsa a játszható állapotát. A csúszások és hiányosságok miatt a közösség igen negatív visszajelzést küld a fejlesztők felé.

Imádkozom, hogy a COD végre felébredjen, és elkezdjen tényleg úgy foglalkozni a frissítésekkel a játékuknál mint az új fejlesztő csapatok

Nem akarok hisztisnek tünni

De ettől az leszek

Mondja Pamaj egy Tweetjében

Míg a legtöbb játékos élvezi a Black Ops 4 alapjátékait mint a Multiplayer, a Zombik vagy a Blackout, a hibák javításának lassúsága és a kevés friss tartalom miatt, a nagyobb Streamerek, Youtuberek kezdik úgyérezni, hogy más játékot kellene választani a tartalom gyártásra, lehetőleg egy olyat, ahol figyelnek ezekre a dolgokra.

A Blackout már nem ugyanolyan mint az 1.12-es patch előtt volt.

Nem a festékszórókkal van a gond, tetszenek, egyszerűen csak unom, azt hiszem. Látni más játékokat, mint a Fortnite, hogy folyamatosan történik valami, megújul, változik, míg a Blackout csak így ott van. Látjuk a különbféle cégeket, hogy mennyi nagyszerű példát adnak a változásra, bárcsak a BO4 is ilyen lenne.

Osztotta meg Rayn B. szintén egy Tweet formájában

PrestigeIsKey, régóta a Call of Duty közösség tagja azt mondta, hogy a frusztráció, amit ő érez nem a játék alapvető működésében keresendő, inkább azt nehezteli, hogy míg vanna olyan játékok, amik újként is folyamatosan javulnak és frissulnek, addig a Blackout csak úgy létezik a jelenlegi állapotában és nem változik semmit.

A játék ingyenes, a loot csak kozmetikai, az új Apex Legends balance-olt mint a LoL vagy Siege játékok, az árak nem egetrengetőek, az esélyek pedig ott vannak a képernyőn, ennél felhasználóbarátabb nem is lehetne, ha nem tetszenek az árak egyszerűen csak ne vedd meg őket és élvezd az ingyen játékodat.

Válaszolta Driftor egy számára feltett kérdésre Tweeter-en

Később kifejtette, hogy a microtranzakciók, loot box-ok és hasonlóak, sokkal vonzóbbak, akkor, ha a játék nem avul el egy éven belül. Emiatt igazán elgondolkodhatna az Activison, hogy érdemes-e minden évben új CoD-ot kiadni. 

Csak egy kevés idő áll rendelkezésetekre, hogy kihasználjátok egy egyedi esport program előnyeit mielőtt jön egy másik játék aki átveszi az irányítást

Nagyon csalódott vagyok, hogy a Blackout-tól nem kaptunk ilyen téren semmit.

Tweet-elte eU Burns

Ha a kompetitív oldalát nézzük a dolgoknak, az Apex Legends már most tartott egy $50,000-os bajnokságot, amire a játékosok komoly felkészülésbe kezdtek, a Tweet-tel arra célzott, hogy talán a Blackout kihagyta a lehetőséget, amivel a Call of Duty névtől függetlenűl is berobbanhatott volna. Noha az igaz, hogy a fejlesztők elmondták már korábban, hogy nem áll szándékukban esport-ot csinálni a játékmódból.

Charlieintel