The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Ezeket a játékmódokat szeretnénk újra látni a Black Ops 4 multiplayerben

| ulmi

A Call of Duty sorozat már nagyon rég óta elérhető, rengeteg jó játékot tettek le az asztalra az elmúlt közel 16 év során. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a sok újdonság mellett csomó játékmódot kukáztak az éves kiadások alkalmával. Ezek közül néhány egyszerűen nem kapott elég pozitív fogadtatást, míg mások egyszerűen kimaradtak pedig mindenki szivesen látta volna őket. A Black Ops 4 már elérhető egy ideje, de szeretnénk látni néhány ikonikus játékmód visszatértét.

Capture the Flag

Ez a mód a Call of Duty játékok oszlopos tagja volt. Remekül működik szinte bármelyik mapon és általában a kompetitív játékba is bekerült (Call of Duty: WWII). Meglepő kimaradása a Black Ops 4-ből.

Sticks & Stones

Ez a mód egy party játék volt a Black Ops 1 és 2 részekben. 6 játékos kűzdött egymás ellen, egy íjjal, késsel és fejszével. A legtöbbször fragelő játékos nyer értelem szerűen, de volt egy csavar: ha valakit a fejszével öltek meg, nullázódtak a pontjai.

Demolition

Gyakorlatilag Search and Destroy mód csak respawnolunk ha meghalnánk. 3-4 perces körökből állt, a feladat az egyik csapatnak az, hogy bombát robbantson a megadott helyen, a másik csapatnak az hogy ezt megakadályozza.

Multi-Team Deathmatch

A Black Ops második részében debütált ez a furcsa, bár érdekes módon rendkívül élvezetes játékmód. Gyakorlatilag Team Deathmatch, csak 3 vagy 4 csapattal. Szívesen látnánk ezt a módot modern köntösben.

Headquarters

Ez a mód a mai Hardpoint elődje volt. Előre definiált vagy véletlen kis területeket kellett elfoglalni azzal, hogy közel állunk hozzá. Annyival volt érdekesebb a mai Hardpointnál, hogy ha egy csapat elfoglalt egy területet, akkor azért pontokat kaptak, egészen addig amíg az ellenfél vissza nem foglalta tőlük. Akinél épp a terület volt nem tudott respawnolni.

Sabotage 

Ebben a módban egy bombát kellett elvinni az ellenfél bázisára, majd élesíteni azt. Aki a bombát vitte, kapott egy KILL markot a neve fölé, ami megjelölte a helyzetét minden 5 másodpercben.

A fentiek közül melyiket látnátok legszívesebben újra a játékban?

charlieintel