The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

A gyűjtők és rajongok készüljenek, 4 új Blizzard könyv érkezik ősszel

| Shadereaper

Elsősorban a Hearthstone, a Diablo és a World of Warcraft rajongói örülhetnek, ugyanis ősszel 4 új gyűjtői kiadású Blizzard könyv érkezik a boltok polcaira.

The Art of Hearthstone: Year of the Kraken

Something stirs in the dark...

Az Art of Hearthstone második kiadása mélyen elmerül a Year of the Krakenben, a Hearthstone standard változatának első évében. 144 oldalon csodálhattok meg több száz illusztrációt a Whispers of the Old Gods kultuszáról, a One Night in Karazhan mulatságáról és a Means Streets of Gadgetzan bandaháborúiról. A Year of the Kraken részletekbe menően feltárja a Hearthstone  csapatának művészeti folyamatait, a  kártyák designját, a játék táblák és más látványelemek megvalósítását. Emellett arról is beszámol, micsoda diadal egy olyan játékot készíteni, amit világszerte játékosok milliói élveznek.

The Art of Diablo

Több mint 20 éve már, hogy a Diablo játékok mögött álló művészek látomásokat hoznak el nekünk a Mennyek Birodalmáról vagy a Lángoló Poklokból. Rémálomba illő folyosókat töltöttek meg szörnyekkel, démonokkal és hordákban zúdítják a gonosz lényeket játékosok millióira világszerte. A The Art of Diablo a tervezés, a design és a környezet megalkotásának titkait tárja fel előttünk, amik meghatározták Sanctuary világát és a Diablo sorozat központját képező Végtelen Konfliktust.

The Cinematic Art of World of Warcraft

The drums of war thunder once again...

A World of Warcraft 15 éves történelme alatt a játék sztorijának minden új fejezetét tovább erősítette egy sor felejthetetlen videó is. A The Cinematic Art of World of Warcraft betekint a színfalak mögé a csapattal, akik ezeket a videókat felépítették. Korábban sosem látott látvány-tervekkel, a kreatív és technikai folyamatok lépésein keresztül ez a vizuális galéria hűen mutatja be, hogyan kelti életre Azeroth világát az a sok nagyszerű művész.

World of Warcraft Pop-Up Book

Válassz oldalt, válassz fegyvert és készülj fel Azeroth világának egy olyan meghökkentő látomására, amit még sosem láthattál!

A bestseller papír művész, Matthew Reinhart által épített World of Warcraft Pop-Up Book életre kelti a World of Warcraft imádott helyszíneit a fővárosoktól, Orgrimmartól és Stormwindtől a harcok által felperzselt Lordaeronon és Teldrassilon keresztül egészen a legújabb központokig, Kul Tirasig és Zandalarig.

Minden egyes oldal csodás látványt tár fel, kiemelve ikonikus helyszíneket vadonatúj design elemekkel és interaktív részletekkel.