The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Blizzcon: Nyitó Ceremónia

| Orte

A bevezető ceremónia elött, volt lehetőségünk kicsit belenézni, hogy hogyan készülnek a méltánhíres Blizzard animációk, egy rövid bemutatóval mesélték el és mutatták meg nekünk, hogy az Anduint játszó színész miként változik az Alliance új királyává!

Nézzétek meg ti is: (Amint elérhető lesz a videó)

Eztán Michael Morhaime elbúcsúztatásával meg is kezdődött a BlizzCon.

A bevezetésben persze még túl sok mindent nem mondtak el, inkább csak felhypeoltak minket a főbb eseményekre.Lesz itt minden, de egyelőre lássuk mik azok, amiket már elmondtak.

Heroes of the Storm-ban kapunk egy új karaktert, aki igen csak különleges ugyanis ő az első, aki egyik játékhoz sem tartozik, hanem a Nexusban "született". Orphea

World of Warcraft téren elhintettek pár infót a 8.1-es Patch és új raidről, semmi újat lényegében, amiről eddig ne tudhatunk volna, ugyan akkor volt szó a Classic-ról is, ami 2019 nyarán várható, remélhetőleg nem csúszik soká, a Virtual ticket-tel rendelkezőknek van hozzáférésük a következő 3 napra míg tart a BlizzConÍgyhát számíthattok egy beszámolóra róla valószínűleg Youtube-on. Ami nagyon fontos, de várható volt az az, hogy mindenki hozzá fog férni, akinek van aktív WoW előfizetése.

Battle for Azeroth-hoz kaptunk egy új animációt, mely ismét hozza a Blizzardtól elvártakat és kicsivel tovább viszi a történetet.

Az Overwatch-nak sikerült több mint 12 Millió dollárt összeszedni, jótékonyságra a Mercy skinnel

Ehhez a játékhoz is kaptunk egy nagyon látványos és izgalmas videót, amit szintén megtekinthettek itt, amint elérhető lesz. Viszont, ami kimondottan különleges ebben az animációban, az az, hogy ezzel debütált a legújabb Overwatch karakter Ashe, akinek valamilyen multja van Mccree-vel. Ennél többet nem tudunk megegyelőre remélhetőleg a főeseményen kiderül.

Warcraft III , bizony 2019-ben jön a W3 Reforged! Szerintem ennek mindenki nagyon örül, én személyszerint rettenetesen, szebb és jobb lesz mint valaha, nagyon várjuk!

Diablo Immortal Az az a diablo vége, az utolsó szög a koporsóban! Diablo mobilra, azt hiszem ennél többet nem is kell mondanom, de akit érdekel részletesebben az olvassa el az erről készült cikkünket!