The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Megnyitotta kapuit a BlizzFeed!

| Morzan

Kedves Blizzard rajongók!

Magyarország egyik legújabb Blizzard közösségi oldala, a BlizzFeed.hu, a mai napon megnyitotta kapuit! Itt mindent megtaláltok majd, ami World of Warcraft, Diablo, Overwatch, Heroes of the Storm, Hearthsone, Starcraft, Starcraft II, Blizzard, vagy éppen Activision-Blizzard! 

Az én nevem Morzan, az oldal főszerkesztője és tulajdonosa, és szeretnék egy pár sorban mesélni az oldal ötletéről és céljáról. Ehhez egy kicsit vissza kell menni az időben, pontosan 2012 -be, amikor is megjelent a Diablo III. Bár ez egy nagy esemény volt májusban, de én mégis a DiabloHungary.hu közösségi oldal elindulását emelném ki. Nagyjából hasonló nap volt, mint a mai. Az oldal éppen elkészült és sikeresen megnyitottuk a magyar pokol kapuit. Az oldal fő célja akkor is az volt, hogy a magyar közösségnek tudjunk biztosítani egy olyan hiteles, minőségi forrást, ahol mindent meg lehet találni, ami a Diablo sorozattal kapcsolatos. A Blizzfeed -el szerettünk volna kicsit nagyobban gondolkodni. Éppen ezért, ahogy látjátok megpróbáltunk mindent lefedni ahogy tudtunk, reméljük a minőséget tudjuk majd tartani. 

Páran biztos emlékeztek rá, de volt már egyszer Blizzfeed. Bár egy másik csapat fejéből pattant ki akkor, nagyjából hasonló volt a felépítése. A célunk azonban most más. A Blizzfeed jelenleg nem csak azt tűzte ki célul, hogy kiépítsen és ellásson egy hazai közösséget, minőségi hírekkel, de mindezt a jelenleg is működő, hazai közösségekkel teszi - együttmőködve. Gondolok itt olyan oldalakkal, mint a Hearthstone Hungary, Overwatch Hungary vagy a Diablo Hungary. De ide tartozhatnak még az egyéb tartalomgyártó, youtuberek, twitch streamerek is. 

Nem szeretnék ígéreteket tenni, hogy lesz majd sok esemény (amugy tényleg lesz), vagy rengeteg nyereményjátékot fogunk szervezni (fogunk), hiszen majd ha eljön a pillanat, akkor úgy is meg fogjátok látni. A jelenlegi legfontosabb küldetésünk, hogy túléljük a BlizzCon -t. A holnapi nap már kezdődik a nyitó ceremónia, és a szerkesztőink már napok óta rá vannak pörögve a BlizzCon cikkezés megszervezésére, hogy semmi se maradjon ki.

Szóval nem is szaporítanám a szót, mivel van még bőven tennivaló. Köszöntelek a BlizzFeed -en, Magyarország legújabb Blizzard közösségi oldalán!

Morzan