The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Valódi Leak, vagy csak egy jól kivitelezett fake?

| Haloren

A WeakAuras addon készítőinek twitterén jelent meg ez a gyűjtemény, mely több valódinak tűnő leaket is tartalmaz. Természetesen az alább leírtakat érdemes fenntartásokkal kezelni. Ezeknek a leakeknek a valóságtartalma 5 nap múlva, az Opening Ceremony alkalmával kiderül.

World of Warcraft: Shadowlands

Shadowlands.... ezt már hallottuk valahol, ja igen egy korábbi "leak"-ből. Az akkor leírt leakben olyan storyelemek voltak, amik mostanra már meg lettek cáfolva, a 8.3 PTR által. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy semmi sem lehet igaz az akkor leírtakból. Most egy olyan Shadowlands-es leak érkezett, amit állítólag egy "ismerős"( aki véletlenül a Blizzard-nál biztonsági őr) szolgáltatott át egy pendrive-on. Itt felmerül a kérdés, hogy egy biztonsági őr csak úgy be tud menni olyan területre, ahol az új kiegen dolgoznak és egy pendriveon csak úgy kihozza az infót? Mindezt úgy, hogy nyilván nem csak egy biztonsági őr volt jelen, továbbá biztosra veszem, hogy be van kamerázva az egész épület.

De térjünk rá a képekre....

Ezen a képen egy a kiegészítő bejelentése után bemutatott Shadowlands logós póló elérhető méreteit és árát, illetve a kiegészítőhöz tartozó limited edition artwork árát láthatjuk. De nem ez a legérdekesebb információ, amit láthatunk. A legfontosabb nem más, mint maga Bolvar, az új Lich King. A Leak poszt alatt sok olyan kommentet olvasni, hogy "Bolvar szeme nem is kék"...stb. De gondoljon bele mindenki, hogy addig míg nem tudjuk biztosan mi is történik a storyban, addig nem szabad olyan következtetéseket levonni, hogy ha Bolvar szeme kék a képen, akkor ez tuti kamu. Említésre méltó még a fegyver is, amit Bolvar kezében láthatunk. Nagy hasonlóságot lehet észre venni ezen fegyver és a Holy Paladin Artifact Weapon kinézete között.

Diablo IV

Egy nemrég megjelent cikkünkben írtunk a The Art of Diablo artbook-ról és a benne található Diablo IV-es tartalomról. Most egy eddig rejtett oldal került elő, amelyben már meg van említve a játék negyedik része is. Nemrég a Wowhead-en megjelent cikk szerint, ők kaptak a Blizzard-tól pdf-ben egy példányt, amiből jó pár oldal hiányzott. A Kérdés viszont az, hogy ki és hogy jutott hozzá ehhez az oldalhoz.

Overwatch 2

Az Overwatch 2 közeledésére utaló képet is találtak, melyet a WeakAuras-os Twitteren osztottak meg.

A kommentelők között már megy a vita, a kép hitelességét illetően. Mivel van pár hiba a képen, amit a kétkedők egyből kiszúrtak. A kommentek között osztottak meg még egy, a második részre utaló hirdetés képét is.

Ha tényleg ilyen felhozatalra számíthatunk a BlizzCon-on, nem tudok más mondani mint, hogy... bárcsak már november 1. lenne!