The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Diablo 4 belsős megjelenési pletykák

| szerda

Biztos emlékeztek még a tavaly őszi BlizzConra ahol állítólag elhalasztották a Diablo 4-et. Akkoriban haragudtak is a rajongók amiatt, hogy nem jelentették be melyik irányba halad majd tovább a franchise, és nyílvánosan kellett a vállalatnak magyarázkodnia utána, miszerint nem is volt tervben a bejelentés. Most, 2019 júniusában még mindig nem tudjuk mikor mutatja meg a Blizzard a játékot, de pletykák szerint egyes alkalmazottak már látták, ahogyan az Overwatch 2-t is.

A legjobb indok a késlekedésre a következő generációs Xbox és a Playstation 5 konzol jövő évi megjelenése, amelyek majd 2020 karácsonya körül érkeznek, és bizonyára lesznek olyanok is, akik együtt akarják majd a kettőt megvenni. (Hogy a konzol miért is lehet kiemelten fontos, itt olvashattok bővebben.)

A 2019-es BlizzCon november elsején indul, szóval még bőven van idő izgulni a Diablo 4-ért. Ez tökéletes alkalom is lenne a bejelentés számára, feltéve, hogy tényleg 2020-ban érkezik.

Ez persze mind csak spekuláció egy a Le Monde által megszellőztetett sztorira alapozva, ami a Blizzard párizsi irodájában uralkodó helyzetről szólt. Ez a cikk leginkább az elbocsátásokra koncentrált amelyet még februárban jelentettek be, azonban a franciaországi részlegnél még mindig nem tudják az alkalmazottak, kik is mennek majd el végül. A 450-ből 134-en el fogják veszíteni az állásukat a versaillesi irodában. Világszerte 800 embertől válik majd meg a vállalat.

Ezek után a Le Monde leírta, hogy a Blizz már megmutatta belsős körökben a játékot. Alább látjátok az idézetet, amelyet az Icy Veins fordított angolra:

Mit hoz a jövő? A Blizzard Entertainmentnél egyes csapatoknak már prezentáltuk a Diablo 4-et és az új Overwatch részt is, amelyek jelenleg fejlesztés alatt állnak. De egyik sem jelenik meg 2020 előtt, és az alkalmazottak Versaillesben nem tudják, hogy jelen lesznek-e még a cégnél amikor megtörténik maga a kiadás. 'Az Activison Blizzard kevesebbet fog keresni, de ez még mindig rengeteg lesz.' - mondta egy veterán dolgozó.

Az eredeti cikket itt olvashatjátok.