The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Idén se lesz már Immortal?

| Haloren

Az idei BlizzCon első napja hatalmas bejelentéseket tartalmazott. Bemutatták a Diablo IV-et, viszont a Diablo Immortal-ról egy szó sem esett.

Azt tudjuk, hogy a BlizzCon-on ki lehet próbálni a játék legújabb változatát, de semmilyen infót nem kaptunk a fejlesztőktől. A játék weboldalán jelent meg egy update, amiben megválaszolnak néhány kérdést.

Mi az a Diablo Immortal?

A Diablo Immortal egy MMO ARPG (Massive Multiplayer Online Action Role Playing Game), amit a tervek szerint Iphone és Android készülékekre adnak ki. A fejlesztők szeretnének minden olyan elemet belesűríteni a játékba, amit a játékosok annyira szeretnek a Diablo-ban.

Mitől lesz az Immortal más?

Más a platform, ezen kívül pedig a játék multiplayer elemei miatt. Továbbra is szeretnének lehetőséget adni azoknak, akik egyedül szeretnék játszani a játékot, viszont a Diablo Immortal teli lesz multiplayer elemekkel, mint például a folyamatosan multiplayer zónák, 4 játékos dungeon-ok, teljes Guild támogatás és további Social rendszerek.

Story szempontjából, hova illeszkedik be az Immortal?

Az Immortal története, a Diablo II és a Diablo III történései között játszódik.

Milyen class-ok lesznek elérhetőek?

Jelenleg ez a hat class van tervezve: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer és a Wizard

Milyen újdonságokat mutatnak be az Immortalból az idei BlizzCon-on?

A tavalyi demo bemutatta a Barbarian, a Monk és a Wizard classokat. A résztvevők idén a Demon Hunter class-t is kipróbálhatják.

Hozzáadtak a játékhoz, egy új mechanikát, az Ultimate képességeket. Minden class az alap képességeit használva gyűjt erőt, s majd mikor elegendő erő gyűlt össze, rövid időre valamelyik alap képességét erősítheti eszméletlen mértékben.

Bemutatásra került a játék equipment rendszere is, illetve az első pár skill módosító legendary item is. Az egyik ilyen skill módosítás például a Scorch fireballját változtatja át egy jeges Frozen orbbá.

Egy gameplay trailer is érkezett a játékhoz:

Néhány olyan dolgot is bemutattunk, amik nem elérhetők az idei demo-ban, jövőre még több mindent tudnak bemutatni. (Tehát, ez még nagyon messze van!)

Na de lássuk a kérdéseket...

K: Mikor lesz játszható a Diablo Immortal?

V: Konkrét megjelenési dátumunk még nincs. Elég sok időt igénybe vesz a Blizzard minőség kialakítása, amit célul tűztünk ki. Kövessétek a hivatalos Diablo csatornákat, a további hírekért.

K: Lesznek az Immortal-ban mikrotranzakciók?

V: Első körben egy jó Diablo játékot szeretnénk alkotni. Jelenleg még nem tudunk megosztani ilyen részleteket, de egy olyan Diablo játékot szeretnénk alkotni, amely elnyeri a Diablo játékosok szeretetét és kitartanak mellette, az elkövetkezendő években is. Egy olyan ökoszisztémát akarunk létrehozni, amelyben a leghardcore-abb playertől kezdve, a kezdőkön át mindenkinek élvezhető legyen.

K: Milyen támogatás várható a megjelenést követően?

V: Megjelenés után folyamatos támogatást, rendszeres content updateket, új zónákat, dungeon-öket, bossokat és további story-kat is fog kapni a játék.