The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Paladin, Amazon? Jöhet!! (Leak és spekuláció)

| Turki

Pár hónappal ezelőtt redditen megjelenő postban deklivensünk taglalt pár dolgot a Dio 4-ről, és láss csodát, bevállt. Lessük is meg, hogy pontosan miről is írt, mik azok amik kimaradtak a Blizzconból és nagy valószínűség szerint jönni fog, elsodor és igába hajt.

A post szerzőjének elmondása szerint még bőven a Blizzcon előtt már pörgethette a demo verzióval és ez alapján summázta miről is lesz majd szó.

Elviekben egy szerón összesen 100 player lesz, ami a world eventekhez király, de mmo-hoz ez esetben csekély. A loot system elég basic lesz, amit összevadászol azt gold alapú kereskedéssel el vagy átadhatsz playereknek, plusz az alap crafting matikat is. A speciális matik soulboundosok, karakter vagy account boundosok lesznek. A szokásos quality rendszert is megkapjuk, szürke-common, kék-magic, sárga-rare, legendary és a top pedig a mythic cucc lesz. Utóbbiból egy lehet per karakter kezdésnek. Persze a crafting sem maradhat ki, amire reményeink szerint nagyobb figyelmet fordítanak mint a 3-ban.

És jöjjön a lényeg!

Launch-ra 5 classt fogunk kapni, amiből ugye hármat Blizzconon már megmutattak, de mi van a maradék kettővel? A fejlesztők azt szeretnék, hogy Dio 2-es hangulat uralkodjon el rajtunk, így a Paladin és Amazon egy jó döntésnek bizonyulhat, melyeket talán a Necro követhet egy későbbi kiegben. Ingyenes, plusz tartalmak valószínűleg ugyanúgy fognak jönni mint a Dio 3-ban, illetve a kiegek fizetős formában. Jelenleg a cross platformon dolgoznak nagy erővel és igen ez kell, kérjük, jó lesz, több player, több lehetőség, jöhet!

Megjelenési dátumot nyilván nem tudunk, de emberünk elmondása szerint a béta 2020-ban, a release pedig 2021 elejére tendálható. Ezekkel az évszámokkal személyem is kibékülne, bár Blizz nem szokta elsietni a dolgokat és inkább rádobnak 1 évet, hogy patent gémet hozzanak ki, ám legyen.

Amit a napokban hallhattunk, láthattunk azok a microtranzakciók implementálása a Dio 4-be. Nos, amennyiben ezek csak kozmetikai eszközök és a játékban való haladáshoz, karakterfejlődéshez nincs köze, áldásom rá, szórjuk a pénzt erre ha nagyon szeretnénk.

Esetleg lemaradtatok volna a Dio 4 eddig felfedezett világáról, lore-járól és mechanizmusairól, ajánlom figyelmetekbe eme cikkeket: