The BlizzFeed

 • 0 Diablo
 • 0 Hearthstone
 • 0 Heroes of the Storm
 • 0 World of Warcraft
 • 0 Overwatch
 • 0 Starcraft
 • 0 Blizzard
 • 0 Activision-Blizzard

Season 17: május 17-én indul a Rémálmok szezonja

| szerda

Season 17

A 17. szezon május 17-én debütál a Dio 3 legújabb patchével együtt. Az alábbiakban következzen egy kis összefoglaló az újításokról azok mellett, amelyekről már írtunk. Új Torment szintek, néhány új kényelmi funkció, valamint egy "rémes" Seasonal buff! :D

Az új szezonális tematika

A 17-es szezon egy vadiúj buffal indít ami teljesen meg fogja változtatni, miként értékeled a cuccaidat! Ez alatt a szezon alatt minden szezonális karakter alapból megkapja a Legacy of Nightmares szet bónuszt. Ez azt jelenti, hogy mindenki élvezni fogja a "no Set" szett előnyeit emiatt bármelyik Ancient Legendary cucc sokkal többet fog érni.

Azok a kasztok amelyeknek különösen erős Legacy of Nightmare buildjei vannak új kombinációkkal kísérletezhetnek majd, leginkább olyanokkal amelyek a ring slotok köré épülnek. Mindeközben azok a classok, amelyek hagyományosan sokkal inkább a túléléshez használják a ringjeiket szabadabb kezet kapnak, hogy olyan legendarykat próbálhassanak ki itt amik nem a Class Setre építenek.

Alig és kíváncsian várjuk, hogy milyen furcsa és szokatlan buildeket pakoltok majd össze, szóval engedjétek szabadjára a kreativitást és kísérletezzetek vele, hogy milyen vad Ancient kombókat tudtok összevariálni, ami a leginkább jellemzi a stílusotokat!


Kozmetikus jutalmak

Most először újból bemutatjuk a korábbi szezonokban megszerezhető jutalmakat, hogy elérhetőek lehessenek olyan játékosok számára is akik annak idején elmulasztották őket. Az 5. szezon rewardjait lehet majd kiütni amennyiben befejezitek a Season Journeyt.

A Conqueror sethez exkluzívan járo gatya és csizma slotokon felül, a játékosok megszerezhetnek egy sor portrait keretet amelyek témája a rémálomszerű Greyhollow Island köré épülnek. Amennyiben gyűjtöd a peteket és ezt kihagytad az első alkalommal, az imádnivalóan ijesztő Wickermant is hozzáadhatod most a gyűjteményedhez.

Ezután folyamatosan haladunk majd előre a szezonális rewardokkal az ötödiktől kezdve, de van valamink azok számára is, akiknek mindez már megvan! Azok akik teljesítik mind a 9 fejezetet a Season Journeyből egy új kozmetikai itemet kapnak - és ez a 17. szezonban a Galactic Wings lesz!


Haedrig's Gift

Végre, a Class Set jutalmak amiket Haedrigtől kapunk amennyiben teljesítjük a Season Journeyt rotáltak egyet ismét. Alul listáztuk a most majd elérhető szetteket. Akiknek új lenne, hogyan is működik egy szezon, itt egy kis magyarázat:

Amennyiben teljesíted a 2., 3. és 4. fejezeteket kapsz 3 ajándékot Haedrigtől. Mindegyik ezek közül tartalmaz néhány darabot az egyik Class Setedből. Minden szezonban csak egyszer lehet ezt a setet kiütni, és nem számít külön a Hardcore kari, úgyhogy dönts bölcsen!

Az, hogy melyiket szettet kapod, azon múlik melyik classal nyitod ki a csomagot. Ahhoz, hogy megkapd az egész szettet mindhárom darabot ki kell nyitnod.

Itt van a 17-es szezonban elérhető set lista:

 • Barbarian - Might of the Earth
 • Crusader - Thorns of the Invoker
 • Demon Hunter - The Shadow's Mantle
 • Monk - Monkey King's Garb
 • Necromancer - Grace of Inarius
 • Witch Doctor - Raiment of the Jade Harvester
 • Wizard - Firebird's Finery

haedrig's gift 


Kényelmi változtatások

Számos kényelmi funkció érkezik majd a 17-es szezonban a 2.6.5-ös patchben. Azokat a problémákat akartuk orvosolni amelyek a legrégebb óta fennállnak, valamint a legtöbbet kért "életminőséget" módosító változásokat amiket a közösség adott nekünk.

Először is, három új Torment nehézséget teszünk be, hogy többféleképpen és hatékonyabban farmoljanak azok akik könyékig benne vannak a late-game contentben.

torment levels

A magasabb torment szintek több xp-t, pénzt, blood shardot, valamint jobb cuccokat jelent amikor Bountykat vagy Nephalem Rifteket farmolunk. Ne aggódjatok; kicsit csavartunk a dolgokon PTR óta, hogy biztosan bővelkedjenek ezek a tormentek a jutalmakban, többek között nagyobb eséllyel eshet Greater Rift Key ezeken a nehézségi szinteken.

Betettük a keresés funckiót a ládába (ez csak PC-n működik). Rákereshetsz bármelyik item nevére és a stashben felviláglik majd - ez segít majd nagyobb rendet tartani a ládában és így több időd lesz démonokat szabdalni mint valaha.

Van még ezen kívül néhány kisebb változtatás ami érkezik majd, például a kibont/bezár mindent gomb a Craftereknél (csak pc), a legtöbb Bounty jelző azonnal megjelenik majd amint belépünk a területre, és, hogy a Death's Breath esni fog majd a Horadric Cachekből. Ezekkel a változásokkal tutira a 17-es szezon lesz az eddigi legjobb!


A részletes Patch notesért és forrásért katt ide.