The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Dalaran Heist: A bossok története 1. rész

| Pyarron

Cikksorozatunkban végigvesszük a Dalaran Heist, a Rise of Shadows egyjátékos módjának összes ellenfelét. Azeroth legendáitól kezdve, megtalálhatóak köztük a Hearthstone saját karakterei, és utalások a való világra. Összesen 75 boss került be a játékba, mindegyikról összeszedtünk némi információt. 

Mivel nagyon sok karakterről van szó, ezért több felé bontjuk a kivesézésüket.

Aki the Brilliant

Aki the Brilliant egy Hearthsone-exkluzív karakter. Arguson a Draenei nép a Lángoló Légi támadását követően a Szent fény útjára lépett, nem utolsó sorban a Naarunak hívott energiával töltött entitások tudásának köszönhetően. Ezt a Light of Naaru kártya is ábrázolja a játékban.  Aki the Brilliant is egy olyan Draenei, aki ezeket az erőket állítja maga mellé a harcmezőn.

Albin Eastoft

Szintén Hearthstone-exkluzív karakter. Egy közönséges worgen rogue, aki próbálja megszedni magát Dalaran kifosztása során, és teljesen átadja magát a worgenek átkának.

Alchemyst Wendy

Alchemyst Wendy is egy Hearthstone-exkluzív karatker. A World of Warcraftban már jól ismert alkímia művelője, bemutatja az erőforrások megfelelő kiegyensúlyozásának művészetét és erejét. 

Awilo, Cooking Trainer

Awilo egy troll NPC, Dalaranban ő tanítja a cooking szakmát a Horda oldalán. Első ránézésre csak egy átlagos trollnak néz ki, csak úgy mit számtalan másik NPC is Azeroth világában, azonban Awilo számára kijutott öt perc hírnév. A nagyon népszerű rajongói projektben, a 2007-ben megjelent Never Stay Tuned videósorozatban egy gnóm-mészárló hentesként jelenik meg.

Banker Biggs

Banker Biggs egy újabb Hearthstone-exkluzív ellefél. A World of Warcraft világában minden fényes és értékes dologról a goblinok gondoskodnak, azonban Dalaranban ezalól a szabály alól gyakoriak a kivételek, mint például Biggs, az ork bankár.

Boommaster Flark

Flark is egy Hearthstone-exkluzív karakter, viszont ő már korábban bekerült a játékban, a Hunter kaszt legendás lapjaként a the Boomsday Projectben. Mint a Labor-feljegyzésekből lehet tudni, Flark Dr Boom leghűségesebb csatlósa. Goblin mérnökként a Hunter kaszt igazán megfelelő választás volt számára. Korábban, a the Boomsday Project egyjátékos mdjában is megjelent.

Carousel Gryphon

Carousel Gryphon egy idézhető NPC a World of Warcraft világából. A megidézéseh a Darkmoon Gryphon nevű item szükséges, amivel a havonta egyszer bejárható Darkmoon fesztiválon lerakhatunk egy játékgriffet.

Chomper

Chomper a baziliszkusz egy bizonyos Trogg, Grubbis hűséges társa. Mindketten Gnomereganban, az ikonikus 5 fős vanilia wowos instában élnek. A Hearthstoneban a dizájnja egy klasszikus baziliszkusz megjelenését tükrözi, míg a World of Warcraftban egy baziliszkusz és... nos valami pofaszakáll egyedi keresztezése.