The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Dalaran Heist: A bossok története 2. rész

| Pyarron

Folytatjuk a Dalaran Heist kaland ellenfeleinek összefoglalását. Ha lemaradtál volna az előző cikkről, itt tudod elolvasni.

Cyanigosa

Cyanigosa a Blue Dragonflight sárkánya. Malygos megörülése után, parancsnokaként ő volt a felelős a Kirin Tor börtönének, Violet Holdnak a felszabadításáért. A World of Warcraft Wrath of the Lich King kiegészítőjében a Violet Hold öt fős dungeon végső ellenfele volt, ahol arcane mágiát használva próbálta megakadályozni a kalandozókat, hogy a foglyokat a celláikban tartsák.

Dagg Cruelmight

Dagg egy Hearthstone-exkluzív karakter. Ork harcosként leginkább keresztülvágja magát a problémákon, legyen az ellenfél, vagy barát. Valószínűleg magasabb rangot ért el, mivel a World of Warcraft egyik leggyakoribb tiszti ork páncélját, a Destroyer Battlegear-t viseli.

Dalaran Fountain Golem

A Dalaran Fountain Golem is egy Hearthstone-exkluzív karakter, azonban az eredeti megjelenését, Dalaran Szökőkútját megtalálhatjátok a lebegő város szívében. Úgy néz ki, hogy Swampqueen Hagatha a város eme nevezetességét is a saját oldalára fordította a Kirin Tor mágusai ellen. Ez a szökőkút a World of Warcraft játékosok számára számos horgászati achievment eléréséhez nélkülözhetetlen, és néhány kifogott tárgy izgalmas történeteket mesél el a kíváncsi füleknek. Jó példa erre Arthas testvérének, Calia Menethil hercegnő réz érméje, ami elmeséli a történetét, hogy miként szeretett bele Calia Lord Prestorba, akit mi csak Deathwingként ismerünk már.

Dancin' Deryl

Dancin' Deryl szintén Hearthstone-exkluzív karakter. a World of Warcraft világában egyetlen murloc sincs, kit Derlynek hívnának. Azonban nála az érdekesség a hős-képességében rejlik, a Boogie-Woogie-ban, ami egy érdekes kultúrűlis referencia. 
Ebben az esetben nem a játékok világában kell kutakodni. Blues rajongók körében van egy zenész, név szerint Daryl Davis, aki műfajának legnagyobbjaival játszott együtt, olyanokkal mint: Jerry Lee Lewis, Chuck Berry vagy Muddy Waters. Csak adjatok neki egy esélyt, zseniális a zongorajátéka. De hogyan is jön ide Davis? Az ő egy  zongorás boogie-woogie legenda volt zenei körökben, és a zenéje mellett a rasszizmus elleni kiállása miatt híresült el. 

Disidra Stormglory

Disidra Stormglory egy draenei sámán, aki Dalaran utcáin sétálgat. A Skyshatter Harness páncél-szettet viseli, ami miatt olyan hatást kelt, mintha egy játékossal találnánk szembe magunkat.

Flight Master Belnaara

Szintén egy Hearthstone-exkluzv karakterrel van dolgunk Belnaara esetében. A neve alapján Dalaran egyik flight mastere. Pontosan úgy néz ki, mint Alune Whitecloud, a legfőbb flight master Dalaranban, a Krassus's Landing városrészben találhatjátok meg. Azonban Belnaara sehol sem található meg a Warcraft univerzumában.

Haro Setting-Sun

Haro a World of Warcraft: Trading Card Game-ben található karakter. Habár a Hearthstone rengeteg képet átemelt első kártyajátékukból, nagyon ritka, hogy egy karakter egy az egyben átvegyenek. Ahogy a remek karakter-portrén is látható, Haro egy tauren pap, aki shadow képességeket használ.

                        

Hesutu Stonewind

Hesutu Stonewind is egy Hearthstone-exkluzív karakter. Ő a tipikus tauren sámán szomszéd, aki a Főldanya erejét használja, és a minionoknak osztogatja a Windfuryt.