The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

A Heroes of the Storm csapata nem adja fel

| Shadereaper

Már egy hónap telt el azóta, hogy a legújabb hős, Imperius beszállt a Nexusért folyó harcba és most végre megkaptuk az első információkat is arról, hogy hogyan fog zajlani az év további része a játék fejlesztése szempontjából.

A HotS fejlesztőcsapatának megnyirbálását és átszervezését követően természetesen várható volt, hogy lassabb ütemben fognak érkezni az új hősök, skinek, eventek és mapok, mint amit eddig megszokhattunk. Kaéo Milker, a játék készítéséért felelős igazgatója egyik postjában részletesen beszámol arról, hogy milyen változásokra kell számítanunk.

Változik például a skinek megvásárlásának módja. A mai Resistance névre keresztelt patch érkezése után olyan skinek, amik eddig csak bundle-ök része ként voltak megszerezhetők, ezután egyenként is megvásárolhatóak lesznek gemekért.

Egy másik jó hír, hogy február második felében lesz egy AMA (Ask Me Anything) esemény a Redditen, aminek keretein belül a fejlesztők többek között a Matchmakinget és a hős kategóriákat érintő kérdésekre fognak válaszolni. Emellett most már azt is tudjuk, hogy a következő hős már a küszöbön várakozik.

A Resistance skinek mellett ezen a héten egy új balance patch is érkezik. Olyan változásokra számíthatunk, amik után Abathurnak például nagyon is kifizetődő lesz a történések közelében maradnia. Emellett a Carapace képesség talentjei is módosulnak. Ana változásai főleg arra irányulnak, hogy több build között is választhassunk és ne mindig ugyanaz az út legyen a legmegfelelőbb. Végül Rehgar hosszú idő után újra használhatja majd önmagán az Ancestral Heal képességét, ami nem kevés esetben mentheti majd meg a hős életét.

A szemfülesebb játékosoknak feltűnhetett, hogy a Holdújévhez kapcsolódó event egyelőre várat magára. A fejlesztők szeretnének mindenkit megnyugtatni, a móka idén sem marad el, csak új köntösbe bújik a Tavaszi event keretein belül. Milker elmondása szerint a tavalyi évben nagyon jól szórakoztak a Nyári Nexomania, Az őszi Fall of King's Crest vagy a téli Toys in the Winter készítése közben és idén hasonló stílusban szeretnék folytatni új világok felfedezését a felsoroltakhoz hasonló, évszakokhoz kapcsolódó eventeken keresztül.