The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Hamarosan érkezik a 85. hős: Imperius

| Shadereaper

Az előző év végi bejelentések után azt hiszem, mindenkinek elkél egy kis bátorság. Hát most meg is kapjuk, méghozzá arkangyalostul! A Heroes of the Storm történetének 85. hőse nem más, mint Imperius, akit a Diablo játékok világából ismerhetünk. Ő a bátorság arkangyala, az arkangyalok tanácsának vezetője, a legerősebb a mennyek birodalmában és bár eddigi tapasztalataink alapján nem feltétlenül tekinthetünk rá barátként, ha a gonosszal kell szembeszállni, ő az első, aki fegyvert ragad. Bár a morális iránytűvel akadnak gondok...

Személyiségjegyeit hűen tükrözi a karakter kialakítása is, hiszen legnagyobb erősségei a más hősökkel vívott 1v1 küzdelmek, a kezdeményezés és a crowd-control, viszont elég nehezen tud érvényesülni, ha nagyobb összecsapásokban távol tudják tartani a célpontjától és minionok elleni sebzése sem túl magas.

1. képessége: Celestial Charge

Nagyon jó kezdeményező képesség, amivel Imperius rövid előkészítés után lerohanja ellenfelét és egyenes vonalban átdöf, stunol és pár pillanatra a levegőbe emel minden ellenséges hőst. Mivel nem igényel konkrét célpontot, ez a képesség nagyon jól használható menekülésre, vagy éppen akadályokon való átkelésre.

2. képessége: Solarion's Flare

Dárdájából a Solarionból Imperius egy lángot lő ki, ami egyenes vonalban halad, és megsebez minden útjába kerülő ellenfelet. Azok a hősök, amiket a láng nem csak súrol, hanem telibe is talál, lelassulnak és nagyobb sebzést is kapnak. Ez szintén használható kezdeményezésre, vagy egy ellenfél menekülésének megakadályozására is.

3. képessége: Molten Armor

Imperius ezzel lángba burkolja magát. A lángok minden közelben lévő ellenfelet rendszeres időközönként megsebeznek. Az így bevitt sebzést Imperius gyógyításként kapja meg. A Molten Armor sebzése megoszlik az Imperiust körülvevő ellenfelek között. Minél kevesebb ellenfél van a közelében, annál többször fogják megsebezni egyiküket a lángok.

Trait: Valorous Brand

Imperius az alap képességeivel megjelöli az ellenséges hősöket. Képességenként 1, összesen 3 Brand kerülhet fel egy ellenfélre. A következő alaptámadás magasabb sebzést fog okozni minden Brandért és fel is emészti a Brandeket.

1. Heroic képesség: Angelic Armaments

Védelmi és támadó képesség egyben. Aktiváláskor lebegő kardok jelennek meg az arkangyal körül, amik védelmet nyújtanak neki egy pár másodperces pajzs formájában. Amennyiben a pajzs ezalatt az idő alatt nem pusztul el, a képesség egy második alkalommal is aktiválható, így kilőhetjük a kardokat egy ellenfél irányába.

2. Heroic képesség: Wrath of the Angiris

Rövid előkészítés után Imperius lerohan egy ellenfelet, felrepül vele a magasba, majd nagy sebességgel a földbe csapódik vele, így stunolva a szerencsétlent. Amíg a levegőben vannak, irányíthatjuk, hogy az arkangyal hol csapódjon be, így mindig biztosak lehetünk, hogy nem az ellenséges csapatok közepébe térünk vissza, vagy éppen el is távolíthatjuk az ellenfelünket egy fontos harcból.

Imperius akkor a leghatékonyabb, ha képességeit kombinálva használjuk és a célpontunk közelében tudunk maradni, viszont szenvedhet olyan ellenfelekkel szemben, akik kiteolni tudják.

Akiknek a fenti sorok felkeltették az érdeklődését, itt megnézhetik a Spotlight videót, aztán pedig irány a PTR, ahol már ki is próbálhatjátok a Blizzard legmegosztóbb, de mindenképpen Badass angyalát!