The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Egy vak Twitch Streamer első Play of The Game-je.

| Szonik

Annak ellenére, hogy teljesen vak, kis segítséggel, a nézők révén, "BlindlyPlaying" képes dominálni Overwatch-ban.

Mai korunk technikái egyre több és több fogyatékkal élő embernek lehetővé teszi azt, hogy játszanak és streameljenek videójátékokat.
Míg sok ember "csak" annyira van korlátozva, hogy egy kézzel tudnak csak játszani vagy komolyabb hallás károsodásuk van, a legrosszabb mégis a teljes vakság az összes közül.

"BlindlyPlaying" fő játéka volt a World of Warcraft mivel akkor kezdett vele játszani, mikor még látott valamennyire, de a Cataclysm megjelenésével abbahagyta a játékot.
Miután teljesen elvesztette a látását, megpróbálta hátha még mindig képes-e játszani a játékkal és a Battle For Azeroth kiegészítőnél visszatért a WoW-hoz.
Azóta már írt egy teljes Guide-ot arról hogy hogyan is lehet a World of Warcraftot játszani teljesen vakon.

De nem csak a Warcraft az egyetlen játék, amivel játszik. A chat segítségével, a vak harcos még FPS játékokkal is tud játszani, mint például az Overwatch.
A Twitch infója szerint, a chatet egy szövegolvasó olvassa fel neki egy különálló laptopon, így adva neki különböző utasításokat, mint például: "Most jobbra", "Célozz lejjebb" stb.

Torbjörn-el játszva könnyebb dolga volt, hiszen a kisnövésű Svédnek a Turret-je automata célzással rendelkezik, illetve az Ultimate képessége sem a célzásra hagyatkozik, így be tudta zsebelni a Play Of The Game-t

Itt pedig a második POTG-jét láthatjuk.

Azonban itt nem álltak meg a dolgok. A Twitchen tevékenykedő lelkes gamernek sikerült négyszer egymás után elcsípnie ezt a meccs végi "jutalmat" és mindegyik durvábban néz ki, mint a másik.
Amíg a pontos célzására sajnos nem tud hagyatkozni, addig a turret-je elvégzi neki a piszkos munkát.

Harmadik POTG

Negyedik POTG

"BlindlyPlaying" messze a legelső Twitch streamer aki magasabb nézőszámokat tudott generálni. Említésre méltó a Faze Clan 13 éves Fortnite játékosa, Soleil "EwOk" Wheeler, akinek negyed-millió követője van úgy, hogy teljesen süket.

Pont úgy, mint Rocky "RockyNoHands" Stoutenburgh aki képes uralni egy teljes PUBG lobby-t úgy, hogy csak a szájával játszik, mivel 19 éves korában egy balesetet szenvedett, amit a gerince bánt.
Továbbá ott "BrolyLegs" a Street Fighter játékos, aki szintúgy a száját használja a játék irányítására és ennek ellenére is helyezéseket ér el különböző bajnokságokon.

Ez gyönyörűen bemutatja azt, hogy nem számít ki vagy, ebben az iparágban mindenki sikeres lehet.

Dexerto