The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Elindult a 14 Season!

| Orte

Mindenki készüljön, mert az új év, új kompetitív szezont is hoz. 25-ös szinttől mindenkinek elérhető a "Competitive Play", ahol különböző skill (ügyesség) szintekhez mérve lesztek a hasonló játékosokkal összeresztve, ezek csoportokra bomlanak, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master és Grand Master értelem szerűen minél ügyesebbek vagyunk annál feljebb juthatunk.

Hogyan kezdjünk neki?

Mielőtt szembeszállnánk a világ legjobbjaival, be kell soroltatunk magunkat a számunkra megfelelő ligába, ezt egy 1-től 5000-ig terjedő "pontszám" (MMR - Match Making Rating) fogja meghatározni, minél több a pontunk annál közelebb kezdhetünk a csúcshoz. Bármelyikbe is kerüljünk, némi gyakorlással és fejlődéssel mindig elérhető lesz az eggyel magasabb liga.

Az, hogy a csapattársaink illetve ellenfeleink melyik ligába tartoznak mindig látszódni fog a meccsek elején, a pontszámunk pedig attól függően nő vagy csökken, hogy győztünk vagy veszítettünk, más egyéb szempontot is figyelembe véve, többek között a saját teljesítményünket is, például ha a meccset elveszítjük, de a KDA-nk kiemelkedően jó, csak egy minimális pontot veszítünk, vagy éppen ha nyerünk, de végig a csapat cipelt minket, mint egy zsák krumplit, akkor alig kapunk valamennyi pontot.

Részletes leírást arról, hogy pontosan hogyan is működik a pontok számítása az "information" gombra kattintve kaphatunk a "Competitive Play" alatt

 

Kompetitív Jutalmak!

Mindenki nyer! Legalább is azok biztosan, akik a 10 besoroló meccsüket lejátszák, még csak nyerni sem kell, hogy a szezon jutlamakat megkapjuk, a speciális spray és player icon-t mindenki megszerzi, aki ezt teljesíti. Ha pedig a Top 500-ban végzünk a saját platformunkon és régiónkban, akkor egy animált spray és egy extra player icon-nal bővül a gyüjteményünk.

Mindezeken felül pedig, minden meccsért kapunk költő ezközt, amit a szezon zárásávál kedvenc hőseink gold fegyver kinézetekre költhetünk.

Mi az újdonság?

Mindenki hallott már Ashe-ről a legújabb hősről, nos ezúttal meg lesz a csábos cowgirl első teljes értékű kompetitív szezonja, részletes leírást a képességeiről korábbi cikkünkben olvashattok.
A 14. Szezon már éles úgyhogy mindenki ugorjon be az irányítópúlt mögé, legyen az PC, PS4 vagy Xbox és gyerünk a csatatérre, az Overwatch-nak szüksége van rátok!

Blizzard