The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Blizzcon és a sör - egy Starcaft love story

| ulmi

A Starcraftot lehet hogy eddig a whiskey és a szivar világának ismertük, de már a Terranok is vittek magukkal Pabsch-t és Zerg sört Koprulu legkiszámíthatatlanabb sakraiba. Illik elhozni ezt a hagyományt a Földre is. A Blizzconon négy féle con-exklúzív, Starcraft 20. évfordulós sört lehet majd fogyasztani. Mindegyik klasszikus fajhoz tartozik majd egy, illetve egy speciális évfordulós sör. Az ünnephez méltóan, ezek a sörök megtalálhatóak az Anaheim Convention Center-ben és a szomszédos Marriott hotelben. Itt ugyancsak megvásárolható a Power Overwhelming IPA gyűjtői srörös doboz is.

Most pedig lássuk a söröket!

Power Overwhelming Anniversary IPA (5.9% ABV)

Ez a Starcraft 20. évfordulójának emlék söre, ami lágy, gyümölcsös és egyszerűen fogyasztható IPA sipusú sör syűjtői kiadású sörös dobozban.

Haze of Adun Pale Ale (5% ABV)

Haze of Aldun fénylő arany színét a Templar páncélzatának színe ihlette. Fanyar citrom izétől úgy érezheted magad, mint egy Protoss harcos a Zerg felett aratott győztes csata után.

Nydus Nectar Tart Ale (5% ABV)

Nydus nectar egy Berliner Wiesse sör, amit friss áfonyával főztek így kapva ezt a különleges kék árnyalatot.

Stimpack Stout (8% ABV)

Egyedi, finoman füstös és kávés sör. Lágyan édes és szirupos sör ami ötvözi a füstös és kávés aromákat egy Terran barát nedűbe.

Ez már a harmadik év, hogy a Bottle Logic-kal együttműködve készítünk különféle söröket. Voltak már Blizzard, Warcraft és Diablo évfordulós sörök az előző években és minél többet dolgozunk együtt a Bottle Logic srácokkal, annál több dolgot veszünk észre amiben hasonlítunk: odafigyelés a minőségre és a gyártási folyamatra és közös érdeklődés a sörök és a játékok iránt. Starcraft production directora Tim Morten elmondta, hogy sok Starcraft csapattagot elhívtak ötletelni a sörrel kapcsolatban. A Bottle Logic társalapítója hozzátette, hogy a sörkészítés nagyon hasonló a játékfejlesztéshez, rengeteg meeting és ötletelés, különféle dolgok kipróbálása valamint tanulni ezekből az ötletekből amíg végül összeáll a kész termék.

A Blizzcon tehát készen áll a sörkedvelők kiszolgálására is. Kár, hogy a Virtual Tickethez nem jár egy pakk Starcraft sör.

forrás: starcraft2.com