The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Husky, egy igazi régi motoros, végleg búcsút mond a StarCraft II-nek

| Gergo

Husky-ra még a StarCraft II első néhány évéből - sőt, a bétából - emlékezhetnek sokan, aki a TeamLiquid színeiben egyike volt azoknak akik hely tudtak állni a dél-koreai fölénnyel szemben több versenyen, és emellett egész szórakoztató kontentet produkáltak YouTube-on. Husky már régóta nem volt aktív a pro szcénában, de most egy Facebook posztban végleg búcsút mondott a StarCraft II-nek.

Going to enjoy StarCraft in private from now on.
Thank you to everyone who enjoyed what I created and for all the love and support from the beginning.
I have always enjoyed making content, from StarCraft, Livestreaming, Game Playthroughs, Nerd Alert, The Game Station, Nerdy Nummies, Cookbooks, TV specials, etc.
I have been focusing on my health, running a business and starting to think about the future (Family??? Content??? Dun Dun Dunnn).
I didn't communicate what was happening over the last few years while I was figuring out what my future looks like, and I apologize for that.
If you only want StarCraft, there are some amazing talent out there, both veterans and up and comers, who are putting in just as much if not more work than I did (they are often recommended on the StarCraft subreddit, definitely go check them out!)
For anyone wanting to still hang around, I'm excited for everything that's to come!
And of course, I'll see you guys next time!

Ez nagyjából összefoglalva annyi, hogy Husky végleg elköszön a játéktól és mindennel ami ezzel együtt jár (YouTube, Twitch stb.), és más dolgokra fog koncentrálni. Emellett pedig sajnálja, hogy nem adott magyarázatot arra, hogy hova tűnt és hogy miért törölte a YouTube csatornáit. Mert bizony ez történt még nagyjából 3 hónapja, és mindenki csak találgatott, hogy hova tűntek a több milliós nézettségű videók még a StarCraft II fénykorából. Úgyhogy aki szerette a nevével fémjelzett Bronze League Heroes-t annak rossz hírünk van. A találgatásokra, és hogy egy visszavonulás mellé miért kellett teljesen eltűntetni mindent, ez a Facebook poszt sem ad teljes magyarázatot, de sok mindent nem lehet tenni, mint sok sikert kívánni Huskynak a továbbiakhoz.

Mivel Husky minden legyalult a csatornáiról, emlékezzünk meg róla ezzel a klasszikussal: