The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

8.1 Két új Island Expedíció

| Orte

Készüljetek fel az ismeretlen szigetek felfedezésére, ahogy már a Blizzconon is volt róla szó, a 8.1-es Patch-csel többek között új Island Expedition-öket is kapunk, névszerint Havenswood és Jorundall

Havenswood

Jorundall

A két új sziget felderítésén kívül a játékosok találkozhatnak két új event-tel is.

Az egyik az Azerite Ruptures – Amikor ezzel találkozunk, egy eszköz lesz a segítségünkre, hogy begyüjthessük az energiát, ám ez közel sem lesz ilyen egyszerű, folyamatosan hullámokban fognak érkezni az Azerite témájú ellenfelek, mígnem le nem győznek vagy elő nem csaljuk a rare/ reare elit ellenfelet. És mindez még mindig nem a teljes kihívás ugyanis, minden egyes hulllámmal jelzést kap az ellenséges csapat is, hogy hol van az esemény.

A másik pedig Azerite Extractors – Amikor megtaláljátok ennek a helyét, egy lényegében bányász gépezetet tudok felépíteni, ami folyamatosan termeli nektek az azerite-ot, viszont ez könnyedén elfoglalható a másik csapat által, sőt akár az NPC-k is szemetvethetnek rá, ugyanis abban a pillanatban, ahogy aktiválódik mindenki jelzést kap róla a pontos helyzetével együtt.


Fejlődés a játékmódban

Amióta csak bevezetésre került a játék ezen módja, igyekeznek izgalmassá, érdekessé tenni a dolgot, ezért is láthatjuk, hogy jön a fent említett két új esemény, a két új sziget és próbálják minél változatosabbá tenni az adott szigeteket.

Kicsit átalakították az NPC-k elhelyezkedését is s aszigeten, közelebb kerültek egymáshoz az adott csoportok, ezzel több helyet nyújtva a játékosoknak, hogy a térképen érdekes pontokhoz kényelmesebben eljuthassanak.

Ráaádusl minden szigeten a jelenlegi Azerite inváziók, helyett találkozhatunk Southsea kalózokkal vagy éppen Earth Elementálokkal, ez persze nem azt jelenti, hogy előbbi teljesen megszűnik, de változatosabb lesz, ezzel próbálják meg az újrajátszhatóságot kevésbé monotonná tenni, illetve jóval élvezetesebbé.


Mi az az Island Expedition?

Ha még sosem vettél részt egy Island Expedición sem, akkor ez most a tökéletes alkalom.

Why We Fight (amiért harcolunk)Az azerite, ami Azeroth "vére" folyamatosan "ömlik" a bolygóból mióta Sergeras Pengéje megsebezte az előző kiegészítő végén. Ez az energia óriási hatalmat jelent annak, aki a legtöbbet bírtokolja belőle, éppen ezért a Horda, az Alliance vagy bárki aki erősebbé akar válni birtokba szeretné venni, a Heart of Azeroth nyakláncunk begyüjti ezt az energiát és segít nekünk megmenteni Azeroth-ot, ezeken az expedíciókon ezt erősítjük.

 

Your Mission (a küldetésetek): A játékmódnak négy féle nehézségi szinteje van, Normal, Haroic, Mythic és PvP értelem szerűen, egyre nehezebbek, a játékosok elleni mód pedig igen csak izgalmas lehet, három-három fős csapatok vesznek érszt rajta és az nyer, aki előbb eléri a kitűzött Azerite mennyiséget. A jelentkezést nem looking for group keresőn kersztül tudjuk megtenni hanem az expediciós asztalkoknál, mind két frakció a saját kikötőjében.

  • Horda: Zuldazar Harbor
  • Alliance: Boralus Harbor

Ahogy megérkeztek a szigetre és elhagyjátok a hajótokat, kezdetét veszia  "verseny" elöbb kell összegyüjteni az Azerite-ot, mint az ellenséges oldal, erre több lehetőség is van például ölhettek szörnyeket, bányászhattok a szigeten szét szórt ércekből, kereshettek elrejtett kincsesládákat vagy akár dominálhatjátok a másik oldalt. 

The Landscape (a terület): Minden sziget más, más domborzattal, más mérettel és más ellenfelekkel, a térképen folyamatosan friss információt látunk arról, hogy az adott helyen éppen hol van nagyobb mennyiségű Azerite, mivel ezt a másik oldal is látja fel kell készüljünk arra, hogy ők is a közelben lehetnek, a Rare Elit mobok helyzete is megtalálható, és bizony őket érdemes legyőzni, hisz nem csak, hogy sok Azerite Powert nyerhetünk ki tőlük, de az expedició végén értékes Battle Pet-eket, Transmogokat, vagy akár Mount-ot illetve felszerelést is szerezhetünk tőlük.


Ez lenne hát nagyvonalakban az 8.1-es elképzelés az Island Expediciókról, remélhetőleg tényleg annyira izgalmas lesz, mint amilyennek tervezik, mindenesetre December 12-én megtudjuk.

Blizzard