The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

8.2: Hogy alakul át az Azerite rendszer?

| Orte

Ahogy azt már a legtöbben tudjátok a 8.2-es Patch-ben sok minden más mellett az Azerite rendszer is átlaakul. Kicsit jobban fog hasonlítani a Legionben megszokott Artifact rendszerre. Miről is van itt szó? Essence-eket kell majd stocketelnünk a nyakláncunkba, melyek aktív képességeket nyitnak meg a Heart of Azeroth-unkban. Miközben fejlődik az összegyüjtött Azerite Powertől, 55 és 65-ös szinten megnyílik két kisebb képesség is, amik már passzívak.

Az Essence-eknek különböző rankjaik lesznek és nem lesz szükséges kisebbeket összegyüjteni, hogy a magasabb rankúakat elérhessük. Ezek a szintbeli különbségek azonban, nem csupán több statban vagy nagyobb sebzésben fognak megnyílvánulni, lesz lehetőség plusz charge-okat kapni bizonyos képességekhez, illyetve aoknak akik a Raiding és/vagy PvP-t magas szinten űzik, elérhető lesz egy Legendary verzió is, amellyel komoly cosmetikai dolgokat nyithatnak majd ki.

Az essence-ek több helyről is beszerezhetőek, legyen az Raid vagy PvP mindig lesz valami, amifelé haladni tudunk. A legtöbbjük role független, ám lesznek olyan darabok is amelyek csak Tank, Heal vagy DPS-nek lesznek jók.

Eredeti Blizzard post


Azerothnak Szüksége van Ránk

Azerothnak most nagyobb szüksége van ránk mint valaha. Magni Bronzbread és a Titan Watcher MOTHER a segítségünket kérik, hogy gyógyítsuk meg Azeroth-ot. A Rise of Azshara az az 8.2-es Patch-ben átalakul az azerite rendszer és megjelennek az Essence-ek, ahogy azt már fentebb olvashattétok.


Magni Története Folytatódik

Miután Nazjatar földjein új támaszpontott alapítottunk Magni magához hívat minket, hogy MOTHER számításait meghallgatva megtudhassuk, hogy milyen útön tudjuk megmenteni Azerothot. Új erők tüntek fel Azeroth sebei körül, és MOTHER észrevette, hogy ezek (Essencek) kompatibilisek a nyakláncunkkal és újabb erőkre tehetünk szert általuk, amivel van esélyünk megmenteni a bolygót. Ezért hát Silithusban készített is egy úgy nevezett Heart Forge-ot, ahol ezt az elképzelhetetlen erőt uralni tudjuk.


Az Essence-ek és a Heart Forge

A Heart Forge lehetőséget ad arra, hogy az összegyüjtött Essence-eket kombináljuk a nyakláncunkkal és új erőkre tegyünk szert. Amikor egy újabb darabot adunk hozzá a nyakláncunk erejéhez, az permanensen megmarad és a Heart Forge-nál bármikor váltogathatunk a már összegyüjtöttek közül. Lényegében úgy működik mint egy extra talent sor csak sokkal több opcióval. Ha váltani szeretnénk, akkor bármilyen rest területen vagy Tome of Quiet Mind használata után megtehetjük a Heart of Azeroth kezelőfelületén (Shift + jobb klikk)..


Még több lehetőség?

Az Essencek egy teljesen új réteget adnak hozzá a már amúgy is kulcsfontosságú nyakláncunkhoz. És szinte biztos, hogy a Rise of Azshara és az új raid megjelenésével, újabb Azerite Traiteket is felfedezünk majd.

Wowhead