The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

A 8.1-es patch élesedésével elérhetővé válik a Titan Residuum

| Shadereaper

Ahogyan egyre közeledik a Tides of Vengeance érkezése, úgy derülnek ki napról napra újabb információk a patch tartalmáról. A Blizzard egy Blue Post-ban osztott meg a közösséggel részleteket az egyik legfontosabb újítással, a Titan Residuum-mal kapcsolatban.

A Titan Residuum egy új fizető eszköz lesz, amit a játékosok egyrészt a Heti Mythic Keystone ládákból, másrészt nem használt Azerite Armor-ok betörésével szerezhetnek meg.

Ahogy a patch élesedik a régiókban, azonnal elérhetővé válik az új pénznem, aminek hála ezután nem kell imádkoznotok az RNG isteneihez, hiszen kedvenc szállítótoktól, Thaumaturge Vashreen -tól megvásárolhatjátok a nektek legmegfelelőbb felszereléseket. Az árust Ethereal társai mellett találhatjátok meg Boralus-ban vagy Dazar'Alor-ban.

A heti mythic+ ládákból az eddig megszokott itemen felül ezután Titan Residuum-ot is fogtok kapni. Minél magasabb Mythic+ keystone-t teljesítettetek, annál több Titan Residuum-ot kaptok. Ezen felül a Tides of Vengeance élesedése után megszerzett Epic szintű Azerite Armor-okat is betörhetitek további Residuum-ért.

A 8.1 élesedése után a heti ládának már nem lesz esélye arra, hogy Azerite Armor-t dobjon. A fejlesztők azt tanácsolják, hogy minden játékos teljesítsen legalább egy mythic+ dungeon-t még a patch élesedése előtt, hogy egészen biztosan kapjanak a heti ládájukból Residuum-ot.

Nincs korlátozás arra nézve, hogy mennyi Residuum lehet egy karakternél és a Season 2 indulásakor nem is reset-elik a Residuum-ot. A Season váltással annyi változik, hogy Vashreen ilvl 400 és 415-ös tárgyakat fog majd árulni persze lényegesen drágábban, mint a Season 1 hátralévő ideje alatt. A Season 2 indulásával a heti Mythic+ ládák is lényegesen több Residuum-ot dobnak majd, és az ilvl 400+ os tárgyak betörése is nagyobb mennyiséget ad majd.

És igen, ha 10-estől magasabb Mythic+ keystone-okat teljesítetek, egyre több Residuum-ot kaptok, de a kapott mennyiség sokkal lassabban növekszik.

Hogy várhatóan melyik módszerrel mennyi Residuum-ot szerezhettek meg arról pontosabb infókat itt találhattok!

Shadereaper véleménye: Eljött a power-creep ideje. Ahogyan telik az idő, bizonyos mérföldkövek elérése egyre könnyebbé válik, viszont ezzel egy időben új mérföldkövek is bekerülnek az End-game-be. Ennek hála mindenki megtapasztalhatja a legújabb tartalmakat.