The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

A Diablo után jöhet a Warcraft

| Orte

A Warcraft III: Reforged már közeledik, de addig is a GOG.COM a Blizzarddal közösen biztosítja nekünk az első két részt, ha szeretnénk végig játszani. Akár csak a Diablo 1-et. A Warcraft első két részét is megtalálhatjuk a GOG-on. Az igazi, eredeti Blizzard féle RTS játék most visszatér a franchise 25. évfordulójának alkalmából.

Warcraft: Orcs & Humans és a Warcraft II Battle.net Edition, tartalmazza a Tides of Darkness és a Beyond the Dark Portal kiegészítőket is. Az elsőrész visszarepít minket az kezdeti csatához Azerothon, ahol választanunk kell egy oldalt és szembeszállni az ellenségeinkkel. A másodikrész és annak kiegészítői már tovább repítenek minket a tengerekhez, ahol új fajokkal és egységekkel találkozhatunk a frakciókból.

alternate-image-name

alternate-image-name

A Warcraft: Orcs & Humans olyan verzióban jelent meg, amely tökéletesn van optimalizálva a mai rendszerekhez és csak GOG-on elérhető, míg azok akik a másodikrészt vásárolják meg két verzióval találkozhatnak, egy GOG-ossal, ami magas felbontással fog bírni és lanon keresztül lehet csak multizni, vagy a Bnet-es verziót, amely nem támogatja a magasfelbontást. Viszont biztosítja a Battle.net előnyeit.

Készen állsz, hogy visszatérj oda ahol minden kezdődött? A Warcraft: Orcs & Humans (Windows és Mac) és a Warcraft II Battle.net Edition Windowsra már elérhető 5.29€ és 8.89€-ért vagy beruházhatsz a Warcraft Bundle-re, ami mindkettőt tartalmazza 13.29€-ért

alternate-image-name

alternate-image-name

GYIK:

K: Ez a 2 játék hasonló lesz mint az idén megjelenő Warcraft III Reforged?
V: Nem, ezek az eredeti játékok kicsit nagyobb felbontással és optimalizálva a mai rendszerekhez.

K: MIlyen nyelveken elérhetőek?
V: Csak angolul!

K: MI a különbség a GOG-os és a Bnet-es verzió között?
V: A GOG-os verzióban nagyobb felbontás és optimalizált játékot kapunk, de online nem fogunk tudni multizni, míg a Bnet-es verzióban olyan mint az eredeti volt.

K: A GOG GALAXY szükséges ahhoz, hogy a Warcraft: Orcs & Humans és a Warcraft II Battle.net Edition-nel játszani tudjunk?
V: Nem, anélkül is műköüdni fognak.

K: Elérhetőek lesznek a Blizzard Battle.net desktop app-on belül?
V: Nem, egyelőre csak GOG-on keresztül megvásárolható.

Blizzard