The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Amit a WoW Classicról eddig tudunk, 2. rész: PvP Tartalom

| szerda

Ez a sorozat a 2017 novemberében bejelentett WoW Classicról szól, és arról, hogy mit tudtunk meg eddig róla. A közelmúltban aktiválták magukat a gm-ek, és a fórumokon posztoltak párat arról, hogyan is fog kedvenc MMORPG-nk nosztalgikus verziója kinézni.

Az alábbiakban a PvP contentről lesz szó, hogy ne csak a raidelő hardcore közösség kapja meg a napi betevő classic adagját. Íme:

Khelurlel, Apr 8

Community Manager

Mivel a Classic tartalmának ütemezését 6 fázisra bontottuk, természetesen észrevettük a növekvő igényt a PvP részletek információira is, úgyhogy szerettünk volna tájékoztatni titeket az ilyen irányú terveinkkel kapcsolatban is.

Amint az a World of Warcraft eredeti kiadásánal is volt 2004-ben, nem lesz formális PvP rendszer a WoW Classic indulásánal sem. Lehet majd PvP-zni, természetesen, és nem lesz bent a Dishonorable Kill lehetősége sem, szóval egész nyugodtan vadászhatod majd le az összes játékost és NPC-t, például Stranglethorn Vale-ben, szívetek legmélyebb, legsötétebb  bugyraiból feltörő vágyaitoknak megfelelően.

Ez meg fog változni amint megérkezik a második fázis és betesszük a Honor Systemet, amellyel bemutatkozik majd a Honorable Kill, a Dishonorable Kill, valamint maguk a PvP Rank jutalmak is. A tárgyak melyeket megszerezhettek PvP Rank jutalmakként az 1.12-es patchben lévő verziójukban lesznek implementálva. Azonban tartsátok észben, hogy amint az volt eredetileg is, tetemes mennyiségű időt kell majd befektetni, hogy a Honor Systemen belül rangot ugorhassatok. Azok számára, akik érdekeltek a Rank Rewardokban, az epic gear megszerzése konzisztens, fegyelmezett elköteleződést fog igényelni hosszú időn keresztül a szerver legaktívabb résztvevőitől. Nem számítunk rá, hogy sok embert fogunk látni szaladgálni ezekben az itemekben a kezdetekben, azonban biztosak vagyunk benne, hogy Hillsbrad Foothills tele lesz velük! 

A harmadik fázisban, bemutatjuk majd az első Battlegroundokat: Alterac Valleyt ( az 1.12-es verziót) és Warsong Gulchot, a hozzájuk tartozó vendorokkal együtt. Amit itt érdemes megjegyezni, az az, hogy volt néhány update ami érintette ezeket az árusokat ahogyan jöttek ki az újabb és újabb patchek, szóval néhány item nem lesz azonnal elérhető. Például, a Spell Penetration trinketek melyek a Warsong Gulch árusnál vehetőek meg, egészen 1.9-ig nem voltak megvásárolhatóak, szóval jelenleg úgy gondoljuk, hogy ez csak az ötödik fázisban kerül majd be.

Az Arathi Basin Battleground a negyedik fázisban érkezik majd, a hozzá tartozó vendorokkal. Kíváncsiak leszünk hányan maradnak majd védeni a zászlót ;).

Végül, a hatodik fázisban, betesszük a World Pvp objektíveket Silithusban és Eastern Plaguelandsben, amelyek Naxxramassal egy időben érkeznek majd.

Itt van, hogy hogyan illeszkedik majd a PvP tartalom a többi content megjelenéséhez.

Első Fázis (WoW Classic Megjelenés)

PvP-zhettek egymással a világon belül, de nincs nyomon követve, és nincs érte jutalom sem.

Második Fázis

Honor System (beleértve a Dishonorable Kill rendszert)

Harmadik Fázis

Alterac Valley(1.12-es verzió)

Warsong Gulch

Negyedik Fázis

Arathi Basin

Hatodik Fázis

World PvP objektívek: Silithus valamint Eastern Plaguelands

Ahogy azt már korábban említettük, még nem határoztuk meg, hogy az egyes content fázisok mikor kerülnek majd kiadásra de mihelyst tudunk közelebbit erről, értesítünk róla titeket is.

Itt vagyunk és olvassuk amit mondtok, és ezúton meg is akartuk köszönni a visszajelzéseiteket és a Classicról való diskurzust is. Csak így tovább!

Blue Post WoW Official Forum