The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Beköszöntött a Season 2 a Mythic Dungeonöknél is

| Shadereaper

A Tides of Vengeance patch második részének élesedésével sok minden megváltozik a WoW háza táján, ezek közül az egyik leglényegesebb, hogy elkezdődött a Mythic Keystone dungeonök második seasonje.

A halál jár majd a játékosok nyomában

Az első és lényeges változás, hogy új Seasonal keystone affixot kapunk, ami nem más, mint a Reaping. Ez az affix a 10. szinttől jelenik meg a a keystoneokon, hatása pedig, hogy a dungeonben megölt mobok nem halnak meg, hanem szellem formában a halandók világában ragadnak. A dungeonön belül bizonyos pontokhoz érve Bwonsamdi, a Halál Loája megjelenik, és feltámasztja az itt rekedt lelkeket, amik azután addig rohamozzák a játékosokat, amíg ismét le nem győzzük őket.

Nehezebb lesz a harc, de nem marad el a nagyobb jutalom

A Season 2 indulása után a dungeonökben akár 30 ilvl-lel magasabb szintű tárgyakat is találhatunk, ez egyaránt igaz a normal, heroic és mythic nehézségi szintekre. Persze ezzel együtt a dungeonök nehézsége is hasonló mértékben nőtt.

Hogy zavartalan legyen az átállás az új rendszerre, a season 2 első hetében a dungeon végén található ládákból legfeljebb Mythic 6-os nehézségnek megfelelő (ilvl 385) szintű tárgyak eshetnek.

A season második hetében elérhetővé váló heti ládát nem fogja érinteni ez a korlátozás, ha az első héten a játékos mythic 10-es keystone dungeont teljesített, akkor a következő heti ládában mythic 10-es szintnek (ilvl 410+) megfelelő jutalom lesz.

Titan Residuum és Azerite Armor

Végre bekerül a játékba a Titan Residuum, az új fizető eszköz, amivel a számunkra tökéletes Azerite Armorokért fizethetünk, ha eleget összegyűjtünk belőle.

Az így vásárolt felszerelések automatikusan rendelkeznek majd az 5. trait gyűrűvel, ami specializációnként 2 új traitet tesz elérhetővé. A hosszú idő alatt összekuporgatott Residuum-unkat Zuldazarban vagy Boralusban költhetjük el Thaumaturge Vashreennál.

A karakterünknél lévő Residuum nem tűnik el season váltáskor. Vashreen a season 2-ben ilvl 385, 400 és 415 szintű tárgyakat árul majd.