The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Blood Beast család és új Hunter Pet-ek

| Shadereaper

A Tides of Vengeance látszólag a BfA minden részletéhez hozzányúl valamilyen szinten, így többek között a Hunter-ek kiskedvencei is kapnak a törődésből, hiszen nem csak 45 újfajta petet foghatnak be, de egy teljesen új kategóriát, a Blood Beast-eket is megkapják. Emellett a Tallstrider-ek is kapnak egy teljes HD rework-öt.

Az új család: Blood Beast

A Blood Beast-ek közé olyan kis gyönyörűségek tartoznak, mint például a Crawg-ok vagy éppen a Blood Tick-ek mindenféle árnyalatban. Ezek közül a legtöbbet Nazmir-ben találhatjátok meg. A Blood Beast-ek megszelídítését a Blood-Soaked Tome of Dark Whispers tárgy segítségével tanulhatjátok meg. Egyelőre nem tudni, hogy ezt a könyvet honnan lehet megszerezni.

A Blood Beast-ek Tenacity pet-ek így természetesen rendelkeznek a Survival of the Fittest és az Endurance Training képességeket, amik remekül passzolnak akár raid-eléshez, akár dungeon run-okhoz. A család speciális képessége a Blood Bolt, egy snare, ami abban különbözik a hasonló pet képességektől, hogy közelharci képesség helyett 10 yard távolságból használható.

A PTR-en a Tome megvásárolható volt a PTR NPC-től, így a játékosok kísérletezhettek az új kisállatok befogásával. Úgy tűnik, semmilyen különleges trükkre nincs ehhez szükség, így a szűk keresztmetszet csak a Tome megszerzése lehet.

Új pet modellek a 8.1-es patch-ben:

Crawg: Az új Blood Beast család büszke képviselői, többféle színben is fellelhetők.

Blood Bulge: Szintén egy Blood Beast, ami csak egy kis szeretetre vágyik... Nope!

Moonhazed Nightsaber: Ez egy új nightsaber modell a Cat család számára. A felújított Darkshore zónában találhatjátok meg őket.

P4-N73R4: A többi mechanikus tigris modell mellé ebben a patchben kapunk egy sötét színű változatot.

Pterrorwing Skyscreamer: A Mists of Pandaria Skyscreamer-jei is bekerültek a Pterrordax családba. Ezt a fajtát az Isle of Giants szigeten találhatjátok meg.

Son of Xolotal: A Wolf család is kap egy gyönyörű új modellt.

Plague Toad: Ezek elég nagy kihívást fognak jelenteni ugyanis csak és kizárólag a Temple of Sethralis dungeon utolsó boss fight-ja közben találhatók meg. Sok sikert hozzá, és ne felejtsétek el a hozzá illő Mount-ot se: Yellow Marsh Hopper

Somber Dawn: Egy újabb Dreamrunner, ami a Broken Shore-ról származik és ezután a Stag család sorait erősíti.

Elder Zhevra: A Hunter-ek régóta kérték már ezeket a pet-eket és most meg is kapják őket, mint a Stag család új tagjait.

Felújított Tallstrider modell:

Ebben a patchben a Tallstrider család tagjai kapják meg a jól megérdemelt nagy felbontású textúráikat.

Igyekeztem ebben a cikkben a leglényegesebb újdonságokat összeszedni nektek, azonban hogyha minden apró részlet érdekel titeket, látogassatok el a Petopia oldalára, ahol minden kérdésetekre választ kaphattok a 8.1 pet-eket érintő változásairól!

Shadereaper véleménye: Mint önjelölt Hunter Fanboy, mindig is imádtam gyűjtögetni a peteket és (bár frusztráló) tetszik a gondolat, hogy megint van mire vadászni. A régi modellek felújítása pedig segít, hogy a játék minden része haladni tudjon az idővel.