The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Classic Add-On pack

| szerda

Ha Te is úgy jártál mint Én, valószínűleg a sorban állsz, hogy végre Classicozhass egy kicsit. Nincs is jobb idő ennél arra, hogy csokorba fogjak és kitegyek nektek egy kis rögtönzött link gyűjteményt a legáltalánosabb és legtöbbet használt addonokról.

A böngészést jelenleg nem a Curse-ön hanem a wowinterface-en bonyolítom, a korábban említettnél nekem amikor néztem bugosnak tűnt a keresés, de mindkettő ugyanolyan jó ha keresgetnétek még tovább.

Questie

Szerintem teljesen alap, egy funkció ami egyszerűen hiányzott Classicból. Ha nem lenne Thottbot vagy Wowhead, talán látnám értelmét annak, hogy kiveszi a kalandozást a játékból, de így nem igazán, csak örülök, hogy nem alt-tabolgatnom kell meg koordinátákat nézni. Klikk ide.

Deadly Boss Mods

Ismét teljesen alap, magától értetődő add-on, szerintem bárki aki már wowozott az ismeri. Újaknak ez segíteni fog boss fightoknál, hogy mi hol és persze merre. Klikk ide.

Dominos

Ha nem szereted az alap barjaidat szerintem a legjobb döntés. Akkor is ez kell, ha több hely kell gomboknak. Tetszőlegesen alakítható, könnyű kezelni. Katt ide.

TwitchEmotes Classic

Hát igen, ma már nem is lehetne élni Twitch emoteok nélkül. Ha ezt leszeded, akkor a Twitchen használt emoteokat is fogod látni a játékon belül használatuk ugyanúgy működik. Ez igazán hiányzott már ebből a játékból 3Head

WeakAuras 2

Egy bonyolultabb Add-on és a korábbi blue után már nem vagyok benne biztos, hogy marad majd hosszú távon, de érdemes ránézni. Kicsit nehezebb beállítani de a felugró értesítések és a buffok időtartamától kezdve nagyon sok mindenre használható. Katt.

ClassicLFG

Ha jól értelmeztem a fórumon a legutóbbi GM üzit, ez a progi le lesz erősen korlátolva és tiltva is lesz. Azonban egyelőre nincs, és ha van kedvetek kipróbálni, itt a link. Elvileg ez a dungeon findert igyekszik pótolni, nem mintha nekem hiányozna, de biztos van aki élvezni a gyorsaságot, ha mást nem.

Az Addonokat a Classic wow könyvtárában miután letöltöd, az Interface mappán belül az Addonon belülre kell bemásolnod. Ezután következő indulásnál már menni fog.