The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Classic Beta Második nap

| Orte

Kedves naplóm!

Tegnap Thunder Bluffba érkezésemkor hagytam abba a történetemet. Ma innen folytatnám, rengeteg kalandban volt részem ezúttal is, ráadásul egy csomó Taurennel összebarátkoztam. Noha a mi időnkben pontosan tudom mi történt vele és, hogy kihez kapcsolódik Cairne Bloodhoof, mégis érdekes volt így látni. Meg kell hagyni a fia, Baine Bloodhoof is furcsa látvány volt.

Maradjunk annyiban, hogy jól áll neki az idő, de a lényeg nem is ez. Ismerem a történelmet, amit most újra átélhetek, ám csak a nagyobb, főbb eseményeket tudnám elmesélni ebből az érából. Az apróságok, mint például, hogy hogyan lettem Taurenként a Horda része vagy a kis szülő falumból hogyan érdemeltem ki a jogot, hogy Thunder Bluff-ba juthassak és magával a vezérrel beszéljek, ha belehalnék se tudnám már felidézni. Ma már az újoncok is se perc alatt végig szaladnak ezeken a kihívásokon. Hisz annyi segítségük van, hogy elképesztő. De ekkoriban még nem volt. Rá vagyok kényszerítve, hogy a feladat leírását részletesen átolvassam, akár többször is. Különben nem fogom tudni, hogy merre is induljak. Ez viszont magával hordozza azt, hogy így megismerem a történetet is, hogy mit miért csinálok. És hogyan lettem az a harcos aki az én időmben vagyok. Ez szerintem egy nagy hiányosság a mai világunkban. Vajon van még bárki aki megtudja mondani melyik volt az utolsó quest, amelyikben tudta, hogy miért kell legyőzni azt a bizonyos mobot?

Mindeközben, míg ezen filozofáltam belebotlottam egy ritka jószágba Thunder Bluff alatt, gyönyörű szürke bundájú farkas volt, akinek a nyakörvén egy ezüst sárkány virított. Egyből tudtam, hogy ez egy Rare mob, amik akkoriban tényleg ritkák voltak és nem a napi teendőink közé tartozott legyőzni őket minden sarkon. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, láthatóan erősebb volt mint én, azonban nem véletlenül érdemeltem ki, hogy a Taurenek közé tartozzak! Felkészültem és legyűrtem a vadat, a bundáját pedig elvittem egykori mesteremnek aki kellően megjutalmazott érte. Ekkor döbbentem rá, hogy akkoriban még külön küldetésként kezeltük az ilyen lényeket. Nem volt elég csak egyszer belelőni míg valaki más harcolt vele.

Sajnáltam a farkast, de ilyen a vadászok útja, ezt minden Taurennek meg kell tapasztalnia, akkor is ha nem erre akar specializálódni. Jó magam sem ezt az utat folytatom. Hiszen Druidaként védtem meg Azerothot Death Wingtől, Győztem le Kill'Jadent és jelenleg is a többi Druida és Sámánnal próbáljuk meg meggyógyítani Azeroth sebeit amit Sergeras okozott. De már az idejét sem tudom annak, hogy milyen volt előtte... Amikor még nem ismertem ennyi varázslatot, nem tudtam ennyiféle alakot felvenni. Ezt egyszer mind meg kellett tanuljam és bizony meg kell mondjam nehezebbek voltak mint gondoltam. Egyszerre nem is tudom mindet elsajátítani, 5-6 óra gyakorlás és fejlődés után egyetlen egyet tudtam megtanulni. A medve form-ot, amit ma úgy ismerünk, hogy Guardian, de valójában ez ebben a korszakban még egy és ugyanaz mint a Feral és nem volt külön választva, mindenki eldönthette, hogy milyen kombinációban tanulja meg a képességeket. Én még nem tudom ezúttal merre fogok haladni, de egy biztos... a többi alak megtanulása előtt még sok minden vár rám!

Addig is folytatom utamat és beszámolok mindenről, amit érdemesnek találok rá. Jelenleg Barrens közepén Crossroads-ban pihenek. Mulgore-ban minden rám bízott feladatot megoldottam. A faluban páran kérték a segítségemet, amint azzal végeztem szerintem neki indulok Durrotarnak, ahol Orgrimmar, az orkok fővárosába látogatok majd el. Úgy hallottam van a város alatt egy hatalmas barlang, ahol mágikus felszereléseket lehet szerezni.