The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Csilli-villi Azerite újdonságok

| Shadereaper

A Battle for Azeroth egyik leglényegesebb újítása, a Heart of Azeroth és az Azerite armorok jó pár változtatáson és finomhangoláson mentek keresztül, amióta a kiegészítő megjelent. Most hogy január 22-én élesedik a Tides of Vengeance második része, újabb fontos változások is érkeznek.

A Battle for Azeroth Season 2 indulásával új Azerite armorok kerülnek be a játékba, amiket több különböző módon is megszerezhetünk, pl.: PVP-n keresztül, az új Battle for Dazar'alor raidben, vagy éppen Thaumaturge Vashreentól, a Mythic Keystone vendortól, akit Boralusban vagy Zuldazarban találhatunk meg.

Ezek az új armorok rendelkeznek az 5. Azerite trait gyűrűvel, és specializációnként 2 traitet tesznek elérhetővé. Az 5. gyűrű nagyban befolyásolja majd a karakterünk erejét, de csak akkor érhetjük el, ha a Heart of Azeroth elérte a 15. szintet.

Emellett a másik fontos újítás, hogy bekerülnek a játékba úgy nevezett hely specifikus traitek, amiket csak bizonyos helyeken, például a Battle of Dazar'alor raidben szerezhetünk meg. Ezeknek a traiteknek az ereje együtt nő az Azerite armor Item level-jével.

Ilyen trait a Bonded Souls is, aminek hatására a varázslatainknak esélye van arra, hogy Soulbond buff-ot tegyenek ránk. A Soulbond hatására a buff viselője és a hozzá legközelebb álló szövetséges 5 másodperc alatt 3456 életpontot gyógyul és erre az 5 másodpercre 141 Haste-et is kap.

Azerite Knowledge

Január 22 és március között továbbá kapunk 10 új fokozatot az Azerite Knowledgeünkhöz is. Minden egyes szinttel egyre gyorsabban fog fejlődni a Heart of Azeroth.

Új traitek Darkshoreon

Amikor december 11-én elindult a Tides of Vengeance első része, sok olyan traitet lecseréltek, amik az elvárásokon alul teljesítettek. A fejlesztők tovább folytatják a finomhangolásokat, ennek köszönhetően több új trait került be a Darkshore Warfronthoz is.

Ilyen például az Ancients Bulwark, amitől 179 Versatilityt kapunk, ha egy helyben állunk és másodpercenként 259-el gyógyít minket, ha mozgunk. Egy másik érdekes trait az Endless Hunger, ami 179-el növeli a Versatilitynket és 1815-tel gyógyít minket, ha közel megyünk egy ellenséges holttesthez.

A Heart of Azeroth fejlődése

Amikor a Champions of Azeroth frakcióval Friendly, Honored, vagy Revered szintet érünk el, új küldetések válnak elérhetővé, amiknek segítségével az accounton található összes karakter Heart of Azerothját fejleszthetjük.

Az Azerite trait-ek változtatásának korlátozása 72-ről 24 órára csökkent.

Végül pedig bekerül a játékba az Titan Residium, egy új fizető eszköz, amit Mythic Dungeonőkból illetve az onnan származó armorok lebontásából szerezhetünk meg. Ezután szintén Thaumaturge Vashreent meglátogatva elkölthetjük kifejezetten olyan Azerite armor darabokra, amikre a kerekterünknek szüksége van.