The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Heroic Warfront Rise of Azsharában

| Turki

Rise of Azshara 8.2-es patch-ében a Warfront egy új verziója lesz elérhető számunkra, a „Heroic Warfront”. Nézzük is, mit is takar pontosan a Heroic Warfront.

Mi a Heroic Warfront

A Heroic mód nagyobb kihívásokkal tele tűzdelt verziója a Warfrontnak, ahol ha nem vállvetve harcolunk, könnyen el is bukhatjuk. Csak előre összeállított csapattal fogunk tudni belépni 10-től 20 főig. Az ellenfelek életereje és sebzése az alapján skálázódik, hogy hányan is lépünk be pontosan úgy, mint a flexibilis raideknél. 415-ös item level környékére van belőve és kezdésnek csak a Battle for Stormgarde heroic verzióját kapjuk meg.

Normál és Heroic nehézségi szint közti különbségek

Heroic funkcióit tekintve szinte ugyanaz, mint a normál, lépésről lépésre haladva öljük meg az ellenfél parancsnokát. Azonban van pár változtatás, mint például az ellenfelek sebzése és életerejének növekedése heroic-on.

  • Életerők és sebzések a belépett játékosok számától függ a Warfronton belül. Összehasonlításképp Veteran Sergeant Slayde, az első ellenfél, akivel a hordások Warfrontban találkozhatnak normálon 6.4 millió életerővel rendelkezik 20 fővel, heroic-on viszont 19.4-el 16 fős raidben.
  • Az ellenfél parancsnoka alkalomadtán csatlakozik a küzdelemhez, megtámadva a bázisainkat és parancsnokunkat. Mivel elég erős, valószínűleg szükségünk lesz a raid tagok nagy részére, hogy visszaverjük. Ha 60% életerő alá ütjük, visszatér a bázisára.

A Demolisherek és Siege Engine-ek költsége 160 vas lesz.

Csak 10-től 20 főig terjedő raid csapatban lehet jelentkezni a Heroic Warfrontra.

Nyeremények

Heroic Warfront győzelem után megkapjuk a Heroic Warfront: The Battle for Stormgarde acsit és a játékosok gazdagabbak lesznek egy 425-ös itemmel a Honorbound setből, illetve a 7th Legion setből Alli oldalon. Az item épphogy a Heroic Eternal Palace loot szintje alatt van (425>430).

Néhány megszerezhető acsi a Heroic Warftontban ( Alliance / Horde )

Jövőbeni Warfrontok

Általános visszajelzés, hogy közel esélytelen elveszíteni a jelenlegi normál nehézségen a Warfrontot. Ugyan csak Battle of Stromgarde-ot kapjuk meg heroic-on, eljön majd az a pont is, mikor Dakrshore-t és a későbbiekben érkezőket is tolhatjuk ezen a nehézségen. Továbbá reméljük, hogy nagyobb kihívások elé fognak állítani minket e téren, mert a normál tényleg elég karcsú lett.

Elképzelhető azonban az is, hogy fogunk kapni még nehézségi szintet hozzájuk vagy épp egy PvP verziót, ami pedig Epic Battleground kategóriába esne vagy PvP Brawlként jelenne meg számunkra. Határ a csillagos ég. Reményeink szerint bővülhetne még a Warfront, hogy terjedelmes tartalmat kapjunk idővel.

 

Wowhead