The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Mekkorát ütne egy Netflixes Warcraft sorozat?!

| Turki

Elég nagyot!
A Warcraft univerzum egy sorozatba ültetve a film után, elég királyul hangzana nem? De.
Nyilván nehéz ezt a sztori tengert egy 2 órás filmbe beágyazni, viszont egy soriban totál elképzelhető.

Elgondolkodtató, hogy hogyan is lehetne ezt létrehozni, mondjuk egy Live-Action stílusban? Példának okáért ott van a Netflixes Castelvania animációs sorozata, ami egy jó ötletnek bizonyulna kezdésként, hogy miként is lehetne egy video játékot bemutatni ebben a formában. Blizzard persze nem egyszerűen tálalja nekünk az animált trailereket és ingame cinematicokat, amik iszonyat brutálisan királyul vannak összerakva. A kérdés tehát az, miért nem kaptuk még meg ezt.


Egy fan-made trailer a Netflixre

A Blizzard Entertainment számos módon és stílusban nyűgöz le minket, mint például az eszelősen, hideg kirázósan összerakott trailerjeikkel vagy éppen a Warbringers videókkal. Nem maradhat ki persze a Hearthstone’s Heart and Home és a játékon belüli cinematicok sem, például Argus The Unmaker legyőzését követő vidi sem.


Argus the Unmaker Defeat Cinematic

De hol kezdjék? A sorozatnak le kell hogy kösse a funokat, de törekednie kell hogy nagyobb tömeghez is eljusson ehető formában. Kezdhetnék a World of Warcraft Chronicles könyvekkel, amik a sztori egészét a kezdetektől bemutatják egészen a The Lost Guardianig. A WoW története egy elképesztő epikus fantasy világ, amit meg kell mutatni az embereknek, ugyanis ez nem kötelezően gyermekeknek szól, mint azt gondolná az ember a sok sárkánnyal, varázslattal átitatott elképzelt világban, de a felnőtt korosztály is megtalálja benne a számára érdekesnek vélt sztori vonalakat, csatákat vagy épp az egyes karakterek fejlődését, haláltusáját. Egy átgondolt krónikát képzeljünk magunk elé, ami szinte biztos, hogy nem bukhat be.


Azshara történetét bemutató Warbringers

Ami a tényeket illeti, a Game of Thrones és a Hobbit, mint fantasy művek, szemlátomást érdekli az embereket, nem is kicsit és nem csak az elvakult rajongókat. Sajnálatos, hogy még nem hallottunk efelől a Warcraft világról szóló szériáról semmit. Most az emberek elkezdtek spekulálni egy Netflixes show-ról, ami egy tökéletes pontja lenne Chris Metzen visszatérésének, felhúzná ingujját és belevágna egy új Warcraft királyságba.

 

 

Forrás