The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Pár nap múlva már az új Seasonben apríthatjuk a többi játékost

| Shadereaper

Csupán két nap múlva, január 22-én kezdődik a 2. Battle for Azeroth PVP Season, ami hoz magával egy pár rendszerbeli változást, valamint új Conquest jutalmakat is.

Conquest jutalmak

A készítők igyekeztek finom hangolni a megszerezhető jutalmakat annak érdekében, hogy a játékosok változatosabb felszerelést szerezhessenek meg a 2. PVP Seasonben.

Azok a játékosok, akik az adott héten szereznek 500 Conquesst pontot, kapnak egy Quartermaster's Coint és egy gear itemet az aktuális hét választékából. Egy weekly bonus roll token felhasználásával a játékosok szert tehetnek egy további itemre, vagy Quartermaster's Coinra. 10 Quartermaster's Coint a játékosok becserélhetnek egy Warlord's Trophyra, amivel egy Sinister Gladiator tárgyat magasabb item levelre fejleszthetnek attól függően, hogy éppen hol állnak a PVP rangsorban.

Azokon a heteken, amikor a választható Conquest reward fej, váll, vagy mellvért, a játékosok 4 különböző armor közül válaszhatnak majd. Lesznek olyan hetek is, amikor a játékosok két különböző slotba való felszerelés közül választhatanak, például nadrág vagy csuklóvédő, vagy éppen gyűrű, vagy cipő.

A PVP jutalmak kezelőfelülete ezután mutatni fogja a feltételeket, amiket teljesíteni kell ahhoz, hogy megkapjuk a heti jutalmunkat.

Ranked PVP jutalmak

Megváltozik néhány dolog a PVP rangsorral kapcsolatban is. Ezután, ha egy játékos eléri a 2400 ratinget bármilyen kategóriában (2v2, 3v3, 10v10 Battleground), bekerülnek az Elite rangba. Ahogy minden más rangnál, itt is azonnal kap a játékos egy achievementet és egy titlet. Az Elite title kaszt specifikus és a játékosok egy egyedi tabardot is fognak kapni a gyűjteményükbe.

A The Gladiator title és achievement ezután úgy szerezhető meg, hogyha 2400-as 3v3 Arena rating felett megnyerünk 50 meccset. Azok a játékosok, akik a felső 0.1%-ban végeznek ebben a kategóriában a Season végén, megkapják a Sinister Gladiator titlet.

A Battle for Azeroth 2. PVP Season-je alatt a játékosok megszerezhetik a Vicious Black Bonesteedet vagy a Vicious Black Warsabert. Amint ezzel készen vannak, újra feltölthetik a számlálót, amiért cserébe egy Vicious Saddle lesz a jutalmuk. Ezt egy korábbi Season Mountjára cserélhetik be.