The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Recruit A Friend program jutalmakkal karöltve

| Turki

A „Recruit a Friend” visszatér és nem is akárhogy, reward rendszert is kapunk mellé. Accountoddal összekötve 10 barátot, minden általuk vásárolt game time-al újabb és újabb rewardokat kapsz, mint például petek, mountok vagy akár game time-ot. A „Recruit a Friend” a „Party Sync-kel” jön majd a kövi patchban, a 8.2.5-ben, ahol már függetlenül a karakter szintjétől, küldizhetsz a haverokkal.

Rikki-1 hónap

Game Time-2 hónap

Explorer’s Dunetrekker-3 hónap

Title: Renowned Explorer-4 hónap

Game Time-5 hónap

Illusion: Stingig Sands-6 hónap

Renowned Eyplorer’s Tabard-7 hónap

Game Time-8 hónap

Explorer’s Jungle Hopper-9 hónap

Renowned Explorer’s Rucksack-10 hónap

Game Time-110 hónap

Renowned Explorer’s Attire-12 hónap

3 havonta a 12. havi jutalmad után kapsz egy Game Time-ot.
A toborzóknak aktív Game Time-al kell rendelkezniük.

Toljátok együtt

Az idő repül, ha jól érzitek magatokat és a haverokkal toljátok a gémet és még gyorsabb is a recruitos rendszerrel mivel így 50%-al több xpt kapnak a csapattagok. Továbbá fél óránként summolni tudjátok egymást. A party Sync-kel még könnyebb lesz a szintezés, ha aktiváljátok, egy phase-be is kerültök és együtt tolhatjátok az adott küldiket. Elérhetővé válik a küldik újra játszása is, ha netán te már megcsináltad volna, de más lemaradt és a jutalom is a szintedhez skálázódik. Egy küldit egy nap egyszer lehet újra teljesíteni.

Ha esetleg nincs kedved új karit kezdeni, de egy már meglévővel csatlakoznál, szimplán bekapcsoljátok a party sync-et és már pöröghet is a közös játék. Dungeonök és a Battlegroundok is elérhetőek számotokra közösen, maximum leskálázódik a karid az adott szintre. Mindehhez kreáltak nekünk egy vadonatúj RAF panelt, hogy segítésünkre legyen a jutalmak nyomon követésében.

A RAF rendszer generál neked egy adott linket, amit elküldhetsz haverjaidnak. Ezen link segítségével tudod nyomon követni, hogy ki vette meg és játszik a játékkal. Havonta, ha van a toborzott ismerősödnek aktív játék ideje, kapod a jutalmakat. Ezek a rewardok annak függvényében nőnek, hogy mennyi ideje aktív a haverod.

 

Wowhead