The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Uldir Guide Norm. & HC Fetid Devourer

| Orte

Taloc és Mother már elesett, innentől kezdve kettő vagyis pontosabban három lehetőségünk van merre haladunk tovább, Zek' Voz és Fetid Devourer közül az egyik a logikus választás ugyan is Vectis pont velünk szemben lévő teremben van, amihez jóval többet kell trashelnünk, ráadásul Fetid az egyik legkönnyebb boss a Raid-ben. Úgyhogy ma róla lesz szó.

A videó guide-ot mint mindig megnézhetitek itt is a leírás elött illetve külön a videók kategóriában is megtaláljátok!

Szóval lássuk Uldir 3. Boss-át  Fetid Devour-t, szerencsére nem okoz nagy kihívást igazi Gear ellenörző boss.

A következő képességeire kell oda figyelnünk

-Consume Corruption: 
Amikor a Waste Disposal Units megnyilik akkor valahol  azt fogjátok látni, hogy vérfolyó kezd lefolyni a hat részre osztott oldalsó sorokban, ezek közül kettőben ott meg fog jelenni egy Corruption Corpuscle nevű add, ami kasztolni fogja az Enticing Essence nevű képességét. ha ez végig ér, akkor a boss 10%-al felhealelodik, és kap 20 energiát., amennyiben van lehetőségetek heal reduction-t( gyógyítás gátlást/csökkentést) a boss-ra rakni, nem feltétlen kell őket megölni. Például a warrior-ok Mortal Strike-ja nagyon hatásos ide. 

-Enticing Essence: Ha az add-nak sikerül elkasztolnia ezt, akkor Fetid +10% hp és 20 energiára tesz szert.

-Rotting Regurgitation: 
A boss ezen képességét kasztolni fogja, olyan, mintha egy mély lélegzetet akarna venni. Ilyenkor mindenkinek vagy mellé, vagy mögé kell helyezkednie. Ezt a képességét akkor használja, ha eléri a 100 energiát. 
Akinek nem sikerül kikerülnie a támadását, azt a boss hátra löki, és 65k sebzést fog elszenvedni. Emellett még felteszi rá a Malodorous Miasma nevezetu debuffot.

-Malodorous Miasma: 
Ez a debuff 4k-t sebez 2 másodpercenként, 18 másodpercen keresztül. Miután a debuff lejárt „mutálódni fog” és Putrid Paroxysm lesz belole. Megkaphatod akkor is, ha beleállsz a Waste Disposal Units-ba.

-Putrid Paroxysm
Két másodpercenként 14k sebzés, 6 másodpercig.

-Trashing Terror: 
A boss minden 4. támadása Terrible Trash lesz. Ezt mindig a célpontjához legközelebb álló játékosra fogja csapni.

-Terrible Trash: 
Amikor a negyedik ütés jön az 300%-al nagyobbat fog odavágni, ezért ekkora kell készülnie a második tanknak, hogy valamilyen sebzés csökkentő képességét elhasználja.

-Fetid Frenzy: 
Amikor eléri az 50% hp-t a boss, akkor „enragel”. 25%-al erosebbé válik, és 50%-al több sebzést osztunk rá.

Ami Heroic nehézségen változik:

-Kap egy új képességet a Shockwave Stomp-ot: Amikor a boss ezt a képességét kasztolja, 42k damaget üt mindenkire, és ellöki oket. (Érdemes beállni a falak közelébe, hogy ne repüljünk túl messzire, de bármilyen mage blink, hunter disengage, vagy druid feral charge, a jó időben használva megszakítja a lökést.)

- Enticing Essence: Mikor a boss elkezdi enni a Corruption Corpuscle-t másodprcenként 1% életerőt tölt vissza, amíg falatozik belőle. 

Ez lenne hát Fetid Devourer taktikája Normál és Heroic nehézségen, hamarosan jön akövetkező, az-az Zek'Voz leírása, addig is sok sikert és jó Raide-elést kívánok nektek.