The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Uldir Guide Norm. & HC M.O.T.H.E.R.

| Orte

Egy Raid Bossainak legyőzése kemény feladat, ígyhát úgy gondoltuk, hogy amennyit tudunk segítünk azoknak akik igénylik, folyamatosan érkeznek a bossok leírt és videós taktikái Magyarul! Taloc  legyőzéséről már olvasshattatok

Most lássunk is neki Uldir 2. Boss-át.
M.O.T.H.E.R.
Amennyiben nincs kedvetek végig olvasni az egészet nézzétek meg a (magyar) videónkat arról, hogyan is kell megölni

Videó Guide (helyenként eltérhet a leírt takitkától)

Fontos: 
Mielott rátérnénk a képességekre, fontos tudni, hogy a bossnak három terme van. 
Eloször az elso teremben fogunk vele megküzdeni. Jobb oldalt a boss alatt látható lesz az o ikonja is [Chamber 1] néven. Az alsó csíkja (energy) mutatja, hogy mennyi idonk van még ebben a szobában. Ha ez eléri a 100-at, akkor el kell hagynunk a termet, és átmenni a következobe. Mindhárom teremben ugyanazokat a képességeket használja, viszont termenként van újdonság is mellettük.
Javasolt a nagy kék fal elott tankolni!

Nézzük meg a képességeket

-Sanitizing Strike: 
A boss ezen képességét kasztolni fogja. Lehetőség szerint csak a main tank álljon a boss elott. Amikor elkezdi kasztolni, egyszerűen a háta mögé kell futni, különben 61k damaget szenvedünk el, illetve kapunk egy 30 másodperces debuffot, ami 50%-al növeli a bekapott damaget.

-Purifying Flame: 
Közvetlenül a Sanitizing Strike képesség után minden játékos alá, aki Mother-rel egy teremben van egy tűz labdát dob, amiből értelem szerűen ki kell állnunk erre pár másodpercünk van.

-Wind Tunnel: 
A terem valamelyik oldalából véletlenszerűen erőteljes szelet kezd el fújni. A terem ellenkező oldala pedig egy hatalmas kemencévé változik és akit belefúj az bizony ott marad, a képesség indulásánál van egy kis idő, amíg a karakterünk nem ütközik ellenállásba érdemes folyamatosan széllel szembe futni. (Illetve lock portálok segítségével megoldható, hogy a castolást se kelljen abba hagynunk, ha ügyesen használjuk őket.)

-Defense Grid: 
Látható lesz egy hatalmas kék fal, egyszerre 2-3 embernél többet nem érdemes átküldeni, hiszen ha egy áthalad, akkor 17k damaget kap minden játékos.

-Remnant of Corruption: 
Amikor egy játékos áthalad a falon, arra az oldalra a boss leidéz egy add-ot, ami Clinging Corruption-t castol, ezt muszáj szakítani

-Cligning Corruption: 
Aoeban oszt mindenkinek 12k alap damaget, illetve 10k-t, 1 másodpercenként (5 másodpercig van rajtunk). Igen csak fájdalmas lehet, ha nincs szíktva, ha nagyobb csapatokat küldünk át, 4-5 főt mert már kibírjáka  healerek érdemes legalább egy AOE stunnal rendelkező cast-ot is küldeni. (Demon Hunter például)

-Uldir Defensive Beam: 
Ahogy Mother átlép a második terembe aktiválódik ez a képessége is, a következő szoba valamelyik oldaláról rács formában lézerek fognak jönni, ezeken mindig lesz vagy elöl, vagy hátul, vagy középen egy rés ahol mindenki kényelmesen átfér, ha a sugarak eltalálnak 0.2 másodpercenként sebeznek, (akár csak Taloc-nál HC-n), nem nehéz őket kikerülni, de okozhat problémát, amikor a többi képességgel egyszerre jön.

-Cleansing Purge: 
Amikor a terem energia szintje eléri a 100%-ot lángba borul és instant megöl bárkit, aki még benne van.

-Depleted Energy: 
Ha a harmadik terembe érünk a Boss több sebzést fog elszenvedni, ezért erre a részre érdemes elhasználni a burst-öket (normál tempónál a fight elején is bátran elhazsnálhatóak, mert visszatöltenek mire ide érünk) és a Bloodlast/Heroism képességeket.

Ami más HC-n:

Heroicon nem változik az alap taktika, csupán sokkal jobban fognak fájni MOTHER képességei. illetve az Uldir Defensive Beam, itt már nem csak oldalról, hanem felülről is érkezik, ezt egy sor örvénylő sárga folt fogja jelezni a földön, ezek a safe spotok, és sajnos előfordul, hogy az oldalról jövő lézerekkel egyidejüleg érkezik. Ezen kívül nincsen semmilyen extra képessége, egészen Mythic-ig de arról majd egy másik cikkben beszélünk.

Sok sikert kívánok a legyőzéséhez, és ne felejtsetek el felíratkozni Youtube-on, hogy egyből megnézhessétek a következő guide-ot. Addig is nézzétek meg, hogy kell Taloc-ot leggyőzni vagy járjatok utána mi történt a 2018.as Blizzcon-on, illetve kövessetek minket Facebook-on