The BlizzFeed

  • 0 Diablo
  • 0 Hearthstone
  • 0 Heroes of the Storm
  • 0 World of Warcraft
  • 0 Overwatch
  • 0 Starcraft
  • 0 Blizzard
  • 0 Activision-Blizzard

Warcraft 15. évfordulója: Ragnaros szobor, Obsidian Worldbreaker hátas, In-Game események

| Turki

Idén november 23-án lesz a World of Warcraft 15 éves. Az ünneplés lassan kezdetét veszi és mi mind meghívást kaptunk egy In-Game eseményre, ahol Obsidian Worldbreaker hátast kaphatunk, valamint megrendelhetjük a Gyűjtői Kiadást, ami egy Ragnaros szobrot is tartalmaz.
 

Obsidian Worldbreaker hátas In-Game jutalom

Egy ideje már a WoW ünnepi eseményei rutin szerűen jönnek. 5-re Baby Blizzard Beart és Celebration Package-et kaptunk (utóbbit minden ilyen eseményre küldenek), a 10-re Molten Core raidet elevenítették meg számunkra és a legutóbbi pedig a return of Green Dragons volt.

Nem tudjuk a pontos részleteket a 15. évfordulós ünnepségről, de pár kihívásról már értesültünk a régi bossok kapcsán, például Kael’Thasról. Ha teljesítjük az elénk állított kihívásokat, akkor megkapjuk az Obsidian Worldbreaker sárkány hátast.

Ez évben számos extra tartalmat kapunk a 15. évfordulóra, ahol egy 25 fős raiddel fog kicsúcsosodni a történet(raid finder fül alatt jelenik majd meg), melyben pár ikonikus bossal kell megütközni a játék történetéből. Azon játékosok, akik végig küzdik magukat ezeken az epikus próbákon, megszerezhetik az Obsidian Worldbreaker hátast, ami Deathwing mintájára készül el számunkra.
 


Lil Nefarion Pet In-Game jutalom

Azoknak, kiknek nincs idejük teljesíteni az évfordulós eseményeket sem szabad keseregni, szimplán lépjünk be a játékba és megkapjuk ezt az apró Nefarian petet.
 

Gyűjtői kiadás

Mivel nincs külön gyűjtői kiadás a Classichoz, így a 15 évfordulóra kapjuk ezt meg. Ez tartalmaz egy Ragnaros szobrot realisztikus festéssel, két Alabaster hátast ubiquitous gryphon és wyvern modellekkel valamint jó pár posztert. Továbbá egy Azeroth térképét ábrázoló egérpadot, 30 nap játék időt és fine artokat.
 

A két hátas elérhető lesz a játékon belüli boltban is augusztusban. Ha megveszed, és októberben előrendeled a gyűjtőit, akkor jóváírnak neked a 25$ creditet a Blizzard Ballance-odban. Ezek a mountok nem lesznek elérhetőek a Classicban.

Az előrendelések már pörögnek, október előtt meg is érkeznek majd. 99.99$ értékben megvásárolható a Blizzard Gear Shopban.

Wowhead